Топ 10 подаръци за Коледа

На Рождество Христово всички разменят подаръци и това поставя всеки един пред тежката задача да намери най-подходящите изненади за любимите хора.
Изборът не е лесен, а идеите все не стигат. Нашата класация може и да ви помогне преди да се впуснете в трескаво обикаляне по магазините.

1. На челно място в класацията застава чаят. Подаръкът впечатлява с изисканост и оригиналност и е подходящ както за приятели, така и за всеки с изтънчен вкус и нрав. Изискан, луксозен и много здравословен подарък за всеки, който иска да зарадва приятел, роднина.

2. Букет от трюфели – красиво, стилно и сладко. Това го прави идеален подарък за вашата половинка.

3. Оригинални шоколадови изделия – тук няма как да сбъркате. Може да развихрите вашето въображение като поднесете нещо различно от обикновените бонбони. В бутиковите магазини можете да откриете шоколад във форми, за които дори не сте подозирали, че съществуват.

4. Сервиз от порцелан – идеален за дамите. Този подарък ще зареди получателя му с настроение, а също така ще краси дома ви дълго време.

5. Вино със специална изработка на етикета или пък различна форма на бутилката. Различната форма в комбинация с пожелание върху луксозен етикет ще плени всяко сърце, без ограничения в пола.

Топ 10 подаръци за Коледните празници

6. Ваучери за почивка. След дългите месеци на работа без почивка и последни „напъни“ преди Коледа ще е хубаво да получим почивка в някой спокоен СПА център в покрайнините. Интернет е пълен със сайтове, които предлагат екзотични почивки, но внимавайте да не останете изненадани от това, което получавате. Не винаги предлаганото в реалността е същото като в Интернет.

7. Новите технологии си остават едни от най-купуваните подаръци покрай празниците. Най-предпочитани са смартфони, таблети или електронни четци.

8. Ръчно изработени гривни  – подарък, който със сигурност ще развълнува женското сърце. Колиета, гривни, колани, дамски пръстени, обици – изобщо накити в античен възрожденски и модерен стил  – все подходящи за коледен подарък.

9. Настолните игри. За добро настроение и не само на децата, можете да изберете някоя семейна игра. Подходящи са при студените зимни условия, когато не е приятно излизането навън, но и през лятото ще си спомните за тях, нужна ви е само весела компания.

10. Козметиката е винаги предпочитана за подарък, не само за Новогодишните празници, но и за всеки друг повод. Като идея плюс е да се насочите към био козметиката, защото тя е произведена от 100% натурални продукти и не предизвиква дразнене.

 

b2bmedia.bg

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...