Classic FM радио посреща 18-ия си рожден ден

Classic FM радио посреща 18-ия си рожден ден с програма, обсипана със звезди на класическата музика

Предстоят директни включвания от Париж и Лос Анджелис, срещи на живо, много награди и празнично настроение за слушателите.

На 19 декември 2012 г. единственото радио за класическа музика в България – Classic FM празнува 18 години в ефир.  По повод празника слушателите ще се насладят на специална празнична програма, изпълнена с интервюта и преки включвания на звезди на класическата музика. В празничната програма на 19 декември ще прозвучат директни включвания от Париж и Лос Анджелис, в които цигуларят Светлин Русев и диригентът Максим Ешкенази ще отправят своите специални пожелания към Classic FM. По телефона ще се включат и световноизвестната цигуларка Мила Георгиева и Веско Ешкенази. На живо в студиото ще гостува италианският диригент Лучано ди Мартино, както и пианистът Людмил Ангелов.

На рождения ден на радиото утре, 19 декември, от 18:00 до 20:00 часа, феновете ще имат възможността да се запознаят  и на живо с водещия на сутрешния блок на Classic FM Георги Митов-Геми в най-новия мол в столицата Bulgaria Mall. Специални гости на живо в мобилното студио на Classic FM ще бъдат диригентите Теодора Павлович, Григор Паликаров и пианистът Георги Черкин. Те ще разкажат за своите спомени и преживявания на 18 години. Много изненади и награди по време на директното излъчване от мола очакват слушателите по повод празника на единственото радио за класическа музика в България. 

През целия ден верните слушатели на Classic FM могат да отправят и своите пожелания по повод 18-ия рожден ден на любимото радио на студийния телефон, както и на официалната facebook страница на Classic FM. Слушателите с най-оригинални поздрави ще спечелят книги, музикални дискове и голямата награда – абонамент за следващите три концерта от цикъла „Концертмайсторите”.

Classic FM радио е организатор, съорганизатор и партньор на най-мащабните концерти, фестивали и събития за класическа музика и се е наложило като своеобразна институция за класическа музика в България.

Повече информация можете да откриете на www.classicfmsofia.com.


Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...