Адриано: Искам да се завърна в Италия (Футбол)

Бившият нападател на Интер Адриано признава, че иска да се завърне в Серия А, където е постигнал някой от най-големите успехи във своята футболна кариера.
30-годишният таран заяви, че му липсва животът и футболните успехи в Италия и все още обмисля вариант за завръщане там, след като кариерата му в бразилския шампионат се оказа повече от неуспешна.

Бившият бразилски национал трудно достига до върхова спортна форма през последните няколко години и дори трябваше да се бори с проблеми, свързани с алкохола, които доведоха и до липсата на клуб, който да проявява интерес към услугите му в последно време.

Адриано обаче се надява отново да възроди успешната си кариера в Серия А, като по този повод той разкри в последните футболни новини на „La Gazzetta dello Sport”:
„Обмислям варианта да се завърна в Италия. От време на време се чувам с моите бивши съотборници в Интер, а преди ден дори се чух и с един от бившите си треньори.”
„Изпитвам носталгия към храната, хората и феновете там. Никога няма да забравя времето, прекарано в Италия.”
„Интер са част от моя живот. Аз гледам мачовете им по телевизията, когато имам възможност. Гледах победата им над Палермо на скоро.”

В момента Интер се намират на второ място в таблицата, като според повечето прогнози Серия А те са един от основните претенденти за титлата през този сезон.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...