Футбол: КПР ще привлекат Грийн

Според последните слухове в английската преса КПР са близо до подписването с английския вратар Робърт Грийн, твърди „Sky Sports”.

Според последните футболни новини в английската преса, мениджърът на КПР Марк Хюз се е заел да проведе сериозна трансферна политика през лятото, като в пановете му освен Грийн, влизат Шей Гвън и Бен Форстър.

Смята се, че Хюз вече е започнал преследването на подписа на Грийн, чийто договор с Уест Хям изтича по време на летния трансферен прозорец.

Грийн, който в момента е част от английския  национален отбор във финалите на Евро 2012, отхвърли предложението на „чуковете” за удължаване на договора и е в процес на търсене на нов отбор.

Освен КПР в борбата за подписа на 32-годишния страж се включи и Уест Бромич, но по всяка вероятност той ще предпочете да премине на „Лофтъс Роуд” през новия сезон.

„Рейнджърите” са готови да предложат на опитния вратар четиригодишен договор и предпочитат да приключат преговорите по сделката колкото се може по-скоро.

Смята се, че те ще изпратят свои официални лица, които да оформят и финализират сделката с Грийн още докато той се състезава с „трите лъва” на финалите в Полша и Украйна и да го направят тяхното първо сериозно попълнение за летния трансферен период.

Много футбол прогнози за Премиършип отреждат на КПР значително по-добро представяне през новия сезон.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...