Бербатов може да се завърне в националния отбор

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че може да обмисли евентуално завръщане в националния отбор, ако бъде поканен.

Бившият 31-годишен национал на България, който се отказа да игае за представителния отбор на страната през 2010 година, намекна, че има шанс да се завърне отново сред „трикольорите”, ако му бъде отправена покана от новия старши-треньор Любослав Пенев.

Бербатов има 48 гола с националната фланелка и е един от най-опитните и преуспели български футболисти, които все още играят в големи първенства като Висшата лига.

Той отново е основна тема в българските футболни новини, след като заяви на пресконференция пред родните медии, че ще обмисли такава възможност едва, когато има реално предложение от Пенев.

„Човек за да се върне някъде, първо трябва някой да го покани да се върне. Никой не се е опитал да се свъже с мен по този въпрос. С  Любо Пенев не сме се виждали и не сме се чували.”

„Дори ве още не съм му честитил назначението. Телефонът ми е включен и ако ме потърсят и получа покана, ще мога да дам по-конкретен отговор.”

„Говорят за подмладяване, но Стилиян и Мартин трябва останат да играят за националния отбор.”

Според повечето футболни експерти в България, има реален шанс благоевградчанинът отново да подсили състава на „лъвовете” в предстоящите мачове.

 Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...