Касиляс: Реал Мадрид се върнаха две крачки назад в борбата за титлата

Вратарят на „Лос Бланкос” Икер Касиляс смята, че неговият футболен тим е загубил изгодната си позиция спрямо лидера Барселона и трябва да покаже своя хъс и мотивация на терена, след изненадващата загуба от Реал Бетис.

31-годишният испански национал призова своите съотборници в тима на Жозе Моуриньо да покажат на какво са способни, след като допуснаха да бъдат победени с минималното 1:0 от Бетис, макар повечето прогнози Примера Дивисион да ги сочеха за фаворит.
Голът на Бенат в 17-та минута на срещата бе достатъчен на домакините да си осигурят трите точки, докато за „белия балет” това беше трета загуба в шампионата през този сезон, която ги отдалечи с 11 точки от „каталунците”.

Опитният страж на мадридчани заяви пред испанския вестник „AS”:
„Това е истински удар за нас. Ние се върнахме две крачки назад в борбата за титлата.”
„Жозе Моуриньо има силен характер, но понякога трябва да се чувстваш защитен от своите футболисти на игрището. Ние трябва да си затворим устите и да покажем нашата ярост и мотивация на терена.”
Относно самата среща, Касиляс допълни:
„Всяко нещо си оказва влияния, като например умората и факта, че Бетис бяха разгромени наскоро с 5:1 от Севиля. Също така реферът не отсъди правилно в някои ситуации по време на мача.”

Очаквайте още актуални футболни и NBA новини, тенис резултати и прогнози.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...