Футбол: Балотели се извини на Манчини и на отбора

Нападателят на Манчестър Сити Марио Балотели поиска прошка от селекционерът на националния отбор на Италия Чезаре Прандели, както и от своя клубен треньор Роберто Манчини заради поредната си лоша постъпка.

21-годишният италиански национал се извини публично на босът на „гражданите” Манчини, както и на Прандели заради изгонването му при загубата с 1:0 от Арсенал.
Балотели бе изгонен в края на дербито, играло се на „Емирейтс”, като поведението му отново доведе до върпоси за това до колко играчът е стабилен психически и дали има бъдеще в професионалният футбол.

Наскоро голмайсторът на Сити бе временно отстранен от националния отбор на Италия отново заради лошо поведение, но той се надява Прандели отново да заложи на него в предстоящите финали на Евро 2012 в Полша и Украйна през лятото.

Балотели заяви пред „ANSA”:
„Толкова много искам отново да ме повикат в националния отбор. За мен това е най-важното нещо. Бих искал отново да съм облечен в синьо през април.”
„Вече веднъж изгубих повиквателна за националния отбор и не искам това да се повтори.”
„Много съжалявам за това което стана, че разочаровах Манчестър Сити и в частност Роберто Манчини, който уважавам и обичам.”

В момента „гражданите” изостават с осем точки от градският си съперник Юнайтед и повечето онлайн залагания за спечелването на титлата във Висшата лига вече не са на тяхна страна.

Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...