Футбол: Буфон остана възхитен от гола на Оскар

Вратарят на „старата госпожа” Джанлуиджи Буфон похвали „бразилското чудо” за неговият брилянтен втори гол, като не скри задоволството си от постигнатия краен резултат на „Стамфорд Бридж”.

Ветеранът на „бианко-нерите” възхвали новото попълнение в тима на Челси за неговият втори гол при равенството от 2:2 в сряда вечер, в първия мач от груповата фаза на Шампионска лига.

Юве изоставаха с два гола благодарение на брилятната игра на бразилския плеймейкър, но 34-годишният страж на италианските шампиони остана особено очарован от второ попадение на Оскар.

Буфон разкри на официалния сайт на УЕФА „Uefa.com”:
„Не казавам, че е хубаво да допуснеш гол, но въпреки това е добре да бъдеш част от такова страхотно попадение.”

След това вратарят на „старата госпожа” изказа своето задоволство от късния обрат на своя тим, който с головете на Артуро Видал и Фабио Куаглиарела успяха да си тръгнат с една точка от западен Лондон, макар много футболни прогнози да смятаха „сините” за фаворит.

„Ние направихме добър мач и заслужавахме равенството, ето защо сме доволни от крайния резултат. Те също имаха възможности да отбележат, но в края ние играхме добре, атакувахме и се опитахме да победим. Равенството не е лош резултат.”
„Ние сме щастливи, че отново играем в Шампионска лига, изминаха две години на разочарование, докато се завърнем.”

Очаквайте още актуални футболни новини, тенис резултати и прогнози.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...