Футбол: Касиляс се надява Бензема да има лош ден

Стражът на Испания Икер Касиляс смята, че неговият съотборник в Реал Мадрид Карим Бензема все още е един от най-добрите футболни нападатели в света, независимо че той все още не се е разписал на финалите в Евро 2012.

Капитанът на „Роха” определя нападателя на „сините” Бензема като ‘невероятен играч’ и се надява той да не бъде във форма за четвъртфиналния сблъсък между двата отбора, който ще се проведе в събота.

Макар 24-годишният французин да получи редица критики за това, че все още не успял да се разпише в изминалите три мача от груповата фаза, Касиляс знае добре възможностите на младия талант, който има 21 гола във своя сметка за „кралския клуб” през изминалия сезон в Примера Дивисион.

Мадридчани са основни фаворити за спечелването на титлата и през новия сезон, според много прогнози Примера Дивисион Касиляс, който се надява отново да видгне трофея от Европейското първенство, заяви пред журналистите:

„Аз съм наистина щастлив да играя в един отбор с него, но сега съдбата ни противопоставя един срещу друг.”

„Той е невероятен играч, но се надявам да има ‘лош ден’ в събота.”

Макар много хора да смятат, че испанците с лекота ще победят отбора на Франция, Касиляс и неговите съотборници очкават много тежък двубой.

„Никой от нашия отбор не смята, че този мач ще бъде като разходка в парка. Ние ще трябва да се потрудим много за да ги победим.”

Най-вълнуващите моменти от този мач ще може да видите в последните футболни видео новини.

Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...