Роналдо: Хората ме обичат или мразят (Футбол)

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо смята, че да направиш всички хора щастливи е прекалено трудна задача, но треньорът Луиз Фелипе Сколари е един от тези, които се възхищават на качествата на португалския футболен нападател.

27-годишният голмайстор на „Лос Бланкос” заяви, че прави всичко възможно за да бъде добър в очите на колкото се може повече хора, но вярва, че е невъзможно да задоволиш прищявките на всички.
Според Роналдо, футболните фенове по света или го обичат, или го мразят. Той признава, че често чува неприятни реплики по негов адрес от феновете на противниковите отбори.

По този повод нападателят на „белия балет” заяви в последните новини за футбол на „Globo”:
„Дори Господ не може да угоди на всички. Аз винаги съм се оптивал да бъда добър човек, който повечето хора харесват. Но да бъдеш прекалено скромен е грешка. Хората или ме обичат, или ме мразят.”
„Винаги съм се опитвал да работя усилено, за да бъда най-добрият в това, което правя. Смятам, че всеки трябва да си постави тази цел, що се отнася до неговата работа.”
Бившият селекционер на Португалия Луис Фелипе Сколари се изказа ласкаво за Роналдо, който според него заслужава много повече признание на световно ниво.
„Той е играч, който винаги иска да побеждава. Роналдо никога не си е помислял за второто място, той мисли само за това как да бъде най-добрият.”
„Според мен, той трябваше да спечели награда на ФИФА ‘Играч на годината’ поне три пъти.”

Роналдо и неговият отбор Реал Мадрид гостуват на Осасуна в края на тази седмица, като повечето залагания за този мач са на страната на „Лос Бланкос”.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...