Бенитез: Торес ще приеме оставането си на скамейката (Футбол)

Мениджърът на Челси Рафа Бенитез твърди, че неговият звезден нападател Фернандо Торес би се съгласил да не е част от стартовия състав на тима във всеки футболен мач, ако това ще помогне за успеха на клуба.

52-годишният испански стратег вярва, че Торес ще разбере оставането си на скамейката, ако „сините” успеят да привлекaт повече нападателна мощ в своя състав през зимния трансферен прозорец.
Бившият голмайстор на Ливърпул трудно намира противниковата врата още от самото си преминаване на „Стамфорд Бридж”, но наскоро показа значително подобрение на формата, малко след пристигането на Бенитез в отбора от западен Лондон.

Според медиите на острова Челси са на път да привлекат нападателя на Атлетико Мадрид Радамел Фалкао в своя състав, като техният мениджър смята, че силната конкуренция за поста на централен нападател в тима може само да бъде от полза.

По този повод Бенитез заяви в последните футболни новини от Великобритания:
„Аз се опитвам да ръководя тима по най-добрият начин, така че ако мога да заменя Фернандо с някой, който се представя по-добре, ще го направя.”
„Ще се опитам да го наставлявам по подходящ начин и да се надяваме, че нещата ще се наредят. Той също иска отборът да побеждава в мачовете, така че ако това е начинът да стигнем до успеха, той ще разбере.”

Повечето футболни прогнози сочат Челси за един от фаворитите за първите три места във Висшата лига през този сезон.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...