4 Интернет приложения помагат да организирате незабравимо пътуване

Oрганизирането на предстоящо пътуване изисква да отделим доста време, за да открием и резервираме най-атрактивните места в локацията, до която ще пътуваме. Предварителната подготовка е задължителен фактор, който ще ни позволи да се забавляваме много повече и да посетим най-атрактивните забележителности, ресторанти, музеи и др., в града, който смятаме да посетим.

Благодарение на интернет организацията на подобно пътуване е изключително лесна задача и можете да откриете много услуги, които да ви помогнат. TripAdvisor и Yelp са едни от най-популярните  сайтове за тази цел, но има много нови приложения, които тепърва набират популярност.

Oт Mashable ни представят четири от тях, които имат потенциала да ни гарантират невероятно забавление по време на ваканцията ни. Ето и кои са те:

1. Gogobot

Създателите на приложението скоро представиха изцяло нов дизайн, който го прави много по-лесен са работа и организиране на пътуването ни. Препоръките на останалите потребители, които вече са били на въпросната локация са подредени в три различни категории: Lodging, Dining и Entertainment. Eдно от другите предимства на Gogobot е, че ви свързва директно с популярни сайтове като Booking.com и Expedia, с които бързо да правите резервации, докато сте в движение. Приложението вече е достъпно за изтегляне от Google Play и App Store.

2. Locish

Заглавието използва много по-различен подход при препоръчването на атрактивни места за отдих, храна и забавление. След като се регистрирате в него ще трябва да отговорите на няколко въпроса свързани с личните ви предпочитания. Ако отделите време, за да го направите можете да получавате много по-прецизни препоръки от други хора, които са базирани изцяло на вашите интереси, а не на това, което е популярно сред потребителите. Locish може да се изтегли за iOS тук и за Android OS от този линк.

3. Nara

На първо място ще отбележим, че официалния слоган на приложението е „Спрете да търсите. Започнете да откривате“, който по най-добър начин отразява възможностите му. Nara е разработено с идеята да ви спести време, което обикновено бихте прекарали, докато търсите дадена локация в интернет.

Колкото повече заглавието научава интересните ви, толкова по-полезно ще е то за вас и предстоящото ви пътуване. От своя страна то е интересно предложение, което ще ви позволи да се чувствате като у дома си, дори ако сте на хиляди километри от вкъщи. Nara може да се изтегли от Google Play тук и от App Store тук.

4. Conde Nast Traveler Gold List

Ново предложение за собствениците на устройства с iOS, което е базирано на информацията от популярното списание със същото име. Благодарение на него можете лесно да откривате хотели, курорти, барове, ресторанти и най-популярните круизи в локацията, която ви интересува.

Всичките данни са категоризирани по дестинации в цял свят, като приложението включва и препоръки от множество известни личности, които са т.нар. Very Important Travelers за Conde Nast. Предвидени са и опции да споделяте местата, които посещавате с приятелите си в социалните мрежи.

digital.bg

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...