Радио N-JOY въвлича децата в игра-конкурс с приказните герои на Disney

Победителят в конкурса и целият му клас ще изживеят вълнуващи емоции с грандиозното мултимедийно шоу „Музикалното вълшебство на Disney” с радио N-JOY

Радио N-JOY ще зарадва истински малките фенове на приказните истории на Disney с вълнуваща игра. Победителят в предизвикателството ще гледа на живо заедно с целия си клас грандиозното мултимедийно шоу „Музикалното вълшебство на Disney” на 21 февруари с най-хубавата музика от филмите–мюзикъли „Аладин“, „Красавицата и звяра“, „Цар Лъв“, „Малката русалка“, „Херкулес“, „Тарзан“ и новия хит на Disney „Замръзналото кралство“.

За да се включат в играта на радио N-JOY с много вълшебни емоции, участниците трябва да нарисуват своя любим герой на Disney и да изпратят снимка на своята картина или колаж на show@njoybg.com до 7 февруари. Победителят ще бъде обявен на 10 февруари на живо в ефир.

Класът на участника, който спечели конкурса, ще посети със специален автобус генералната репетиция на концерта „Музикалното вълшебство на Disney“ на 21 февруари от 16 ч. в зала „България“. 
Изпълнението на живо на музиката на Disney ще бъде съпроводено с видеопрожекция. На специалния екран в залата ще оживеят любимите на много деца и възрастни герои от филмите.  Специална изненада за зрителите ще бъде участието на поп-звездата Орлин Павлов, който ще изпее няколко солови епизода от филмите „Аладин“ и „Малката русалка“. Той ще се изяви заедно с американската певица Марлиса Хъдсън, като двамата ще си партнират в популярните мелодии от продукциите на Disney –  „A whole new world“ от „Аладин“  и  „Can you feel the love tonight“ от „Цар Лъв“, и двете отличени с „Оскар“ за оригинална песен, съответно през 1992 и 1994 г.

Радио N-JOY

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...