Къде да пътуваме през 2014 според зодията ни

Както знаете, всеки човек, според датата на раждане притежава зодиакален знак, но по-интересното е, че според астролозите за всеки знак има страни, където той се чувства най-добре. Ето защо в някои страни се чувстваме уютно и спокойно, като у дома си, а в други ни мъчи чувството на постоянна тревога, дискомфорт и искаме по-скоро да напуснем това място.
Според Китайския хороскоп 2014-а е годината на дървен кон, още наричан зелени кон. Покровителят на годината ще ни донесе усилен труд, но при това ще ни подари и ярки развлечения, тъй като Конят умее както да работи, така и да се весели.
Нека оставим работата на страна и обърнем поглед към приятната част – вещаенето за развлечения и забавление. Вярваме, че пътуванията до различни нови или любими дестинации по цял свят е именно развлечението, към което повечето хора се стремят.
 
Ето, защо ако все още не сте решили къде да почивате, послушайте астролозите 🙂

Овен – на представителите на този знак е необходимо им е постоянно движение, преместване, обмяна на опит и впечатления. За почивка най-подходящи са Германия, Австрия, Бирма.

Телец – ако познавате или сте родени под знака на телеца, то със сигурност знаете, че той обича да си похапва и да се отпусне в комфорт. Може да е на плажа или покрай басейна на лъскав курорт, като най-подходящите са високите изисквания на телците отговарят Египет, ОАЕ, Чехия, Швейцария, Украйна, Унгария и Гърция.
 
Близнаците се нуждаят от постоянна промяна във впечатленията, с двете си лица, те търсят ново и различно. Тази необходимост може напълно да бъде задоволена от САЩ. Подходящи за тях са и Гърция, Полша и Турция, където хората са общителни и готови да се пазарят.

Обичащите семейството и уюта на дома Раци– ще са доволни ако  посетят проверени места, където е тихо, спокойно и в най-голяма степен биха се почувствали като у дома.
Ако обаче реши да пътува се препоръчва Индия, където Рака ще бъде изумен колко близка и невероятна страна е това.Не бива да подминава Гоа – рай, където всички хора са като братя. Привлекателни за раците са и Непал, Литва, Кораловите острови.

Лъв – царят на животните обича всичко да се случва около него, да е единствен владетел на света. Това е и причина да посети: Бразилия с пищните карнавали, Италия с нейните красиви градове, с уникалните й паметници и съкровища на изкуството. За представителите на този зодиакален знак Испания е страна, която ще предложи борба с бикове, музеи, готически катедрали, а ако тя не е достатъчна за вкуса на Лъва, то Франция ще го удиви с блясъка си. хазартно настроените нека се отправят към Лас Вегас.

Дева – трудолюбиви и вглъбени в своята дейност, трудно им се удава да си починат, защото успяват да си намерят работа дори и през отпуската. Близките на духа им са Швейцария, Япония, Латвия – там ще получат не само морално удовлетворение от точността на транспорта, комуникацията между хората, но и ще продължат да работят със стил, ще заимстват интересни идеи, които могат да превърнат и в собствен бизнес. Но не трябва да се мисли само за работа, нужно е да укрепят здравето си. За да направят това, могат да посетят някоя от страните, известни с минералните си извори и кални бани: Ба-ден-Баден, Карлови Вари, Мъртво море.

Везни – Вие си знаете – обичате да пътувате! За тази година, пък и не само се препоръчва да посетите Япония, Южна Африка и Тайланд, това са все места, на които представителите на тази зодия могат да научат и опитат нещо ново.
 
Скорпионът обича да получава всичко – независимо дали ще се отдадат на пълен мързел по цял ден или на неспирно обикаляне по нощните заведения, те задължително трябва да се насладят максимално на това, което са избрали. Идеални дестинации са: Непал, Испания, Гърция, Израел,  Дубай и Китай.
Те искат ваканция, която да  предизвика с екзотиката, вдъхновява  и се превръща в преживяването на живота им.
 
Стрелец – Това са хора, които никога не оставят своя избор за последният момент, тъй като за тях е важно при всяко пътуване да извлекат максимума – “трябва да разгледам и опитам всичко”. Най-подходяща ваканция биха имали в Сингапур, САЩ, Португалия, като също ще им бъде интересно в Унгария, Испания и страните от Латинска Америка.
 
Козирог – Със своя девиз “Аз действам”, представителите на тази зодия трудно могат да бъдат откъснати от своята работа. Макар и със силен характер козирога когато избере да пътува той търси добра организация и комфорт. Това е и причината да се чувстват добре във Финландия, Естония, Белгия, Русия, Франция и разбира се Обединените арабски емирства. Най-много, обаче ще ги очарова аскетичната красота на Тибет и величието на  Великобритания.

Водолей – представителите на този зодиакален знак търсят приключения и ако зависи от тях ще пътуват до Марс. Поради липса на такъв туристически маршрут, те биха могли да посетят просторните ширини на Русия, Канада, както и на далечната Австралия. Те не обичат да пътуват сами, защото искат  почивката им  да  е шумна и изпълнена с много емоции. Любими места също ще им  бъдат: Малайзия,  Бразилия, Кипър, Испания и  Швеция.
 
Риби – дали има някой, който ще се изненада, че Рибите си търсят мечтаната почивка на място около воден басейн. Добри дестинации  за тях са : Хърватска, Перу, Египет, както и  Израел, Нова Зеландия, Индонезия, Тайланд и Турция. Подобно на водолея и те обичат да пътуват в компания, защото на тях им е заложено да са душата на тази компания.

SIMpatik.bg

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...