НАЦИОНАЛЕН ВИДЕОКАТАЛОГ „ТОВА Е БЪЛГАРИЯ”

На 15 декември в търговската мрежа (включително и онлайн с опция за доставка до всяка точка на света) ще се появи крайният резултат от нашия амбициозен проект – Национален видеокаталог „Това е България”.

Става въпрос за поредица от дванадесет телевизионни филма, които обхващат отделни теми от живота на България през вековете на нейното съществуване. Колекцията ще бъде допълнена с пълнометражен представителен филм за България, който е кулминация на проекта и има  тежестта на самостоятелна творба.

Видеокаталогът на България ще бъде тиражиран и разпространяван  в цял свят, като за целта е преведен и озвучен на български, английски, френски, немски, испански, японски и руски.
Дисковете са събрани в луксозен класьор, наподобяващ оригинален формат на старо издание на българската библия в черен цвят със златен надпис и логото на поредицата „Това е България”.

Асеновград

Асеновград

Искър

Искър

Калофер

Калофер

Леденика

Леденика

Рилските езера

Рилските езера

Повече информация за проекта, подробности за отделните филми и тейлър от видеокаталога можете да видите на сайта www.tovae.bg, както и на http://www.youtube.com/user/GlobusMediaGroup

Поздрави!
Екипът на Глобус Медия Груп


Анита Христова

Мениджър

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...