Над 4 500 се включиха в „Зелена идея”

В петък, на живо в ефир, стават ясни имената на победителите в инициативата

Броени дни преди финала на кампанията „Зелена идея”, по инициативата на N-JOY, Z-Rock, bTV Radio, Melody, Jazz FM, Classic FM и Министерство на околната среда и водите (МОСВ), броят на регистрираните участници достигна 4 500. Проектът е финансиран по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013”, като има за основна цел по забавен и приятен начин да насочи вниманието към уникалните места в българската природа.

„Зелена идея” провокира иновативния дух на слушателите и събра палитра от впечатляващи снимки и идеи, посветени на красотата на българската природа.  Желанието за различни промени и любовта към красивото намират израз в над 1 200 разнообразни предложения, като в последните дни преди финала, слушателите продължават да се включват с интересни идеи в инициативата.

Николай Сивков - Разложкото езеро

На 23 ноември, петък, на живо в ефирите на радио N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Classic FM, точно в 12:30 часа, ще станат ясни имената на победителите в инициативата „Зелена идея”. Специално жури от МОСВ и bTV Radio Group ще определи големия победител, който ще спечели висок клас фотоапарат и 5-дневна екскурзия за двама в Родопите, а втора и трета награда ще отидат при участниците, събрали най-много от слушателските гласове на сайта на инициативата www.zelenaidea.bg. Те ще спечелят страхотни фотоапарати и уикенди за двама до едни от най-красивите кътчета в българската природа.

Жельо Черкезов - Местност Болата

Печелившите участници  в „Зелена идея” ще бъдат наградени на специална церемония. На официалното събитие  министърът на околната среда и водите Нона Караджова и изпълнителният директор на bTV Radio Group Васил Димитров ще връчат на победителите и отличия за най-добри зелени идеи.

Mira Krastanova

PR Specialist and Brand Manager

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...