Футбол: Бейл остава посветен на „шпорите”

Нападателят на Тотнъм Гарет Бейл подписа нов четиригодишен договор за оставане във футболния клуб от северен Лондон и по този начин сложи край на спекулациите относно неговото бъдеще.

С началото на летния трансферен прозорец отново се появиха редица слухове в пресата на острова относно бъдещето на уелския национал, който бе свързван с преминаване в двата испански гранда Барселона и Реал Мадрид.

Оставането на 22-годишният таран на „Уайт Харт Лейн” отново бе под въпрос според редица прогнози Премиършип, след като мениджърът Хари Реднап бе уволнен по-рано този месец.

Бейл обаче сложи край на всички спекулации като подписа нов 4-годишен договор с отбора на „шпорите” и ще остане в северен Лондон до 2016 година.

Лично той разкри в последните футболни новини на острова:

„Прекарах тук вече пет години и се наслаждавах на всяка една минута. Феновете се държаха страхотно с мен и аз бих искал да им се отплатя по най-добрия начин.”

„Клубът не спира да прогресира и аз искам да съм част от този прогрес, така че за мен е чудесно, че успях да подпиша нов договор с Тотнъм.”

„Искам да свърша моята част от работата в опита ни да се върнем обратно в Шампионска лига, където трябва да бъдем. Ние имаме добър и млад състав, и трябва да работим заедно за се върнем отново на най-голямата европейска сцена.”

През следващия сезон Тотнъм няма да участва в Шампионска лига, но пък повечето прогнози Лига Европа им отреждат добро представяне във втория по значимост евро турнир на стария континент.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...