Представят Антония Първанова като модел за подражание в Париж

01.06.2012 г., Брюксел. Антония Първанова ще разкаже професионалната си история пред жени-лидери от Европа. Организатор на събитието е водещата мултинационална компания “Санофи”, в партньорство с Организацията на жените-лидери в Европа и ще се състои днес в Париж. Една от целите на домакините е насърчаването на успешни модели за подражание. Затова, с оглед на безспорните й изяви на европейската политическа сцена, тази година са се спрели на българската евродепутатка.
Антония ПървановаД-р Първанова ще сподели с аудиторията опита си на жена, доказала се като лидер. Домакините очакват българския евродепутат да разкаже за пътя на кариерата си, за избора на възможности и компромисите, които е трябвало да посрещне като жена-лекар, успешно реализирала се в политиката на национално и европейско равнище.

Антония Първанова е избрана за участие в срещата след допитване до 110 000 служители на “Санофи” в повече от 100 страни. Компанията е ангажирана в постигане на равенството между половете, насърчаване на многообразието и напредъка на жените в професионалните им изяви.

Представянето на Антония Първанова ще бъде поместено в ежегодния каталог за най-добри практики на Организацията, от които могат да взаимстват жените.

Десислава Кузманова
Nuveo Communications

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...