ХУДОЖНИЦИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ЦЕНТЪР ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК

Фондация Остани, UVT,Асоциацията по онкология, УМБАЛ ,,Св. Иван Рилски”, София и много медии  работят за създаването на референтен център за лечение на най-тежкия злокачествен мозъчен тумор по метода  „специфична имунотерапия /ваксина/ за български пациенти в България.

От белгийска страна участва Проф. Ван Гол, Ръководител на невроонкологично отделение и Лаборатория по експериментална имунология при Университетска болница Gasthuisberg, гр. Льовен – откривател на метода.

ХУДОЖНИЦИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ЦЕНТЪР ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА РАК

Своята подкрепа заявиха Н.Пр. Марк Михелсен – посланик на Кралство Белгия у нас и
Г-н Васил Велев – Председател на Асоциацията на индустриалния капитал в България..
В рамките на информационната кампания на проекта предстоят организиране на пресконференция; семинар с участието на специалисти,гости от Белгия,Германия, представители на Здравното министерство, журналисти;заснемането на документален филм; благотворителен търг на произведения на изкуството; благотворителен концерт.

Галерия  Сезони

Галерия  Сезони се включва в нашата кампания като съмишленик и организатор на благотворителната изложба.Тя ще бъде открита на 10 май 2012 г. в салона на галерията в присъствието на Н.Пр. М. Михелсен и Г-н В.Велев, спонсори, дипломати, гости, много съмишленици и медии. Благотворителният търг ще се проведе на 17 май 2012г.
Всички тези събития ще бъдат отразени от електронните национални медии, националната преса,специализирани издания, интернет.

Мисията ни

Подпомагане процеса на внедряване на метода „специфична имунотерапия” за български пациенти в специализиран център в УМБАЛ „Св.Иван Рилски” чрез набиране на средства от спонсори и дарители.

Най-учтиво Ви каним да застанете лично зад нашата благородна кауза със своя авторитет на социално ангажиран автор.
Участието Ви в благотворителната изложба ще бъде отбелязано във всички печатни материали, плакати и покани,в репортажите на телевизиите и пресата.

Нека дадем заедно на застигнатите от тази тежка диагноза надежда,че тяхната болест не е черта, зад която няма хоризонт и мозъчният тумор не е смъртна присъда.

При желание да участвате в изложбата-търг можете да  дарите свое произведение в Галерия Сезони,
ул. Кракра 2А ,Дом на културата Средец; тел. 02 9463056;
в работните дни от 10 до 19 часа, събота – от 11 до16 часа,

или да посочите адрес за получаването му от наш представител
до 8 май 2012г. включително.
За допълнителна информация – 0888556519, Цветана Маринова                                                                 

Фондация ОСТАНИ – Д-р Емануил Найденов,www.stay.eu
UVT  – Веселин Горанов,www.uvt.bg  

БЛАГОДАРИМ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТТА

Галерия СЕЗОНИ

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...