Максим Бехар: Успехът ни създава нов имидж на България

28 декември 2011 г., София. Страхотният успех на M3 Communications Group, Inc. през 2011 г. ще помогне да се гледа много по-сериозно на България като инвестиционна дестинация, заяви Максим Бехар, главен изпълнителен директор на една най-успешните български PR компании пред www.novinite.bg.

През цялата 2011 г. Бехар и компанията му печелиха международни награди от престижни форуми по целия свят – невиждан досега успех за българския PR бизнес.

„България има нужда от нов имидж по света, от повече доверие и от чувството, че е привлекателна дестинация за инвестиции. Успехите на нашата компания показват, че дори в тези трудни времена можем да правим бизнес на световно ниво“, резюмира годината Бехар.

M3 Communications Group, Inc.M3 Communications Group, Inc., основана през 1994 г., спечели през април 2011 г. приза „PR агенция на годината“ на Българската асоциация на PR агенциите въз основа на оценката на международно жури, водено от Пол Холмс, анализатор номер едно на световните PR пазари.
През май 2011 г. M3 Communications Group, Inc. взе и наградата за най-добра консултантска компания в Източна Европа за 2011 г. на The Holmes Report, водещата световна организация за проучвания в областта на комуникациите и PR.

Месец по-късно M3 Communications Group, Inc. официално бе наградена и за най-добра PR агенция в Европа за 2011 г. на бляскавата церемония на международните бизнес награди Stevie Awards, в Абу Даби. Така тя стана първата българска PR агенция с престижния приз, а шефът й Максим Бехар получи лична награда за това, че се нареди сред финалистите в категорията „Изпълнителен директор на годината“.

„Наистина смятам, че днес бизнесът е движен предимно от личностите, не от пазарите. Цунамито на социалните медии обърна нагоре с краката PR бизнеса и сега смели идеи и креативни решения могат лесно да прекрачват границите, превръщайки се в успешни практики, не просто признати от световни експерти, но и напълно приложими в други страни. Нашият бизнес става все по-международен, и напоследък виждаме, че той отива далеч отвъд местното си значение“, заяви Бехар пред www.novinite.bg.

M3 Communications Group, Inc. е партньор на най-голямата в света компания за връзки с обществеността Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group PLC, основана през 1927 г., която има 85 офиси в 46 страни.

Максим БехарС над 20 години опит в PR и журналистиката, основателят и главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc. Максим Бехар е уважаван експерт с влияние в българския и международния бизнес и политика.

Бехар е и ковчежник и член на Изпълнителния комитет на най-голямата световна PR общност ICCO, заместник-председател (с два председателски мандата зад гърба си) на Българския форум на бизнес лидерите и член на бордовете на десетки местни и международни организации. Освен това той е член на организационния комитет на Световния PR форум в Давос, Швейцария, и  често канен лектор в много университети по света.

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...