LOVE.NET в нета

Най-успешният филм за годината LOVE.NET е вече официално достъпен онлайн, като специален бонус новата платформа ще покаже и как D2 станаха 3D

За първи път у нас се предлага онлайн дистрибуция на български филм. От 18.11.2011г. хитът на годината LOVE.NET ще може да бъде гледан официално в Интернет.

Продуцентите на LOVE.NET вярват, че Интернет може да бъде пълноценна нова платформа за нашето кино. И е естествено българският филм за нета да бъде първи в нея.

netcinema.bg


Мирамар филм предоставя възможността LOVE.NET да бъде гледан онлайн в сайта www.netcinema.bg. Само срещу сумата от 2.40 лв. с ддс всеки може да вземе под наем филма за 12 часа. Предлагат се всички основни възможности за разплащане – чрез sms, кредитни и дебитни карти, системите e-pay и paypal.

Сайтът предлага и допълнителен бонус: D2 на 3D. В платформата www.netcinema.bg може да бъде видян и в 3D формат новият клип на песента на D2 “Cherry Tree” от филма LOVE.NET вече с български текст и българско заглавие “В съня”.

Клипа можеш да видиш тук  http://www.youtube.com/watch?v=_fUUb8smkq8 

С онлайн разпространението на LOVE.NET продуцентите предлагат още една възможност: да спрем да бъдем пирати. Специални усилия са положени за сигурността на www.netcinema.bg. Освен това видеото, подадено към всеки отделен потребител, е маркирано с уникален номер и може да бъде проследено.
Въпреки всичко, не е изключено филмът да бъде качен в торентите и тогава ще разчитаме на съзнателния избор, който трябва да направим като зрители. С личното ни съдействие ощетяването на българското кино може да бъде спряно.

Инициативата е подкрепена от Министерство на външните работи, Министерство на културата и Националния филмов център.

Медийни партньори са в. 24 часа, webcafe.bg, cinefish.bg, Програмата, bgnes.com, news.bg, mail.bg, gepime.com, romans.bg, elmaz.com, в. 168 часа, сп. Хай Клуб, Кино Арена, в. Пламък, в. България сега, в. Нова Дума.

 


 

Love.net

LOVE.NET излезе в кината на 1 април 2011 г. Филмът, копродуциран от Нова Телевизия, събра над 206 000 зрители и се нареди в топ 10 класацията на най-добрите бокс офис постижения в България за всички времена.

Международната премиера на филма се състоя през месец юни в рамките на Московския международен кинофестивал. На Фестивала на българския игрален филм „Златна роза” филмът получи награда за най-добра женска роля (Лилия Маравиля), най-добър сценарий (Нели Димитрова, Матей Константинов, Илиян Джевелеков) и награда за дебют в лицето на режисьора Илиян Джевелеков. LOVE.NET се представя и в състезателни и паралелни програми на престижни международни фестивали, сред които Братислава, Калкута, Бахамите.

Анотация
LOVE.NET е модерна приказка за любовта, която се случва благодарение и въпреки Интернет. Филмът проследява паралелно историите на галерия от персонажи, опитващи се да коригират живота си чрез Интернет или просто да се забавляват в мрежата, както и историите на няколко двойки, свързали живота си чрез сайтовете за запознанства. LOVE.NET разказва за любовта във всичките й проявления – за неизбежната и необяснима любов, за повърхностната егоистична любов, за обвиняващата и опрощаваща любов, за горчивата сладост на изневярата и сладката болка на отмъщението…

Режисьор: Илиян Джевелеков
Сценаристи: Нели Димитрова, Матей Константинов, Илиян Джевелеков
Оператор: Емил Христов (а.б.о.)
Художник: Георги Димитров
Копмозитор: Петко Манчев
Монтаж: Александра Фучанска
Художник костюми: Силвия Владимирова, Кристина Томова
Кастинг: Александра Фучанска
Изпълнителен продуцент: Стефан Горанов
Продуценти: Матей Константинов, Илиян Джевелеков, Георги Димитров
Продуцентска къща: Мирамар Филм
Копродуцент: Нова Телевизия, Зуум Медиа
С подкрепата на: Национален Филмов Център

Участват:
Христо Шопов, Захари Бахаров, Лилия Маравиля, Койна Русева, Диана Добрева, Диляна Попова, Лора Чешмеджиева, Джон Лоутън, Йорданка Кузманова, Владимир Пенев, Тео Аврамов, Каролайн Хейнс и др.
________________________________________
www.netcinema.bg
www.themovielove.net
www.facebook.com/love.net
www.miramarfilm.com

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...