Приятелите? По зодията ще ги познаете!

Може да прочетете написаното и после да си представите своите приятели и приятелки един по един, една по една… И ще видите колко често казаното тук ще се окаже вярно!  Направете си и една лична анкета: колко процента от вашите приятели са именно такива, каквито ги описват в зодията им и колко процента са различни… Накрая ще видите, че най-малкото ще се сетите за някого /някоя/ позабравена или позабравен и може да им се обадите! “Старт” ви желае успех!


Овен (21 март – 20 април)
Той обича приятели, които гледат на него само като на най-добър приятел. Никога няма да приеме да бъде на второ място! Той е избухлив и трябва да се примирявате с това, още повече, че не е злопаметен и му минава. Можете да се радвате на трайното приятелство но Овена, само ако го оставите да бъде водещият и непрекъснато да му показвате, че се интересувате от него и му се възхищавате.

Телец (21 април – 20 май)
Той държи на стабилността, сигурността, спокойствието, затова се чувства добре с приятели, които са постоянни и не менят неочаквано плановете си. Привързва се много трайно и като приятел е много предан. Отстъпчив е, но не понася никакви неясноти в отношенията. Ако установи, че е бил подведен, Телецът страда много и дълго, докато сложи край на връзката. Но каже ли край, той става непоклатим. Помнете: Телецът може да прояви ревност към всяко внимание, което приятелят му отделя на друг човек!

Близнаци (21 май – 21 юни)
Обичат приятели, които са забавни, стават за компания и винаги са готови да тръгнат по акъла им. Хората от тази зодия не искат да пропуснат нищо интересно, нито едно приключение, нито една авантюра, но когато се втурнат към тях, не обичат да са сами. Затова трябва да сте винаги готови да ги последвате, щом ви звъннат и ви кажат: “Тръгвай с мен!”

Рак (22 юни – 22 юли)
Харесват приятели, които са готови да им влизат в положението и да им съчувстват непрекъснато. Ако наскърбите Рака дори за нещо маловажно, гневът му е продължителен, нищо чудно и да ви изостави. Все пак, ако приятелството е старо, Ракът ще прости.

Лъв (23 юли – 23 август)
Допускат приятелите им да имат успех, но все пак не толкова голям, че да блестят повече от самия Лъв и да го засенчват. Те са дружелюбни, великодушни и топли хора и покровителстват онези, които им са се доверили. Но приятел, който критикува Лъва и не одобрява нещо в него, може да бъде изоставен без много-много обяснения. Приятел на Лъва, който смята, че не може да бъде втори след него, ще направи по-добре, ако сложи край на връзката.

Дева (24 август – 23 септември)
Държи приятелите й да са спретнати, чисти, интелигентни и спокойни. Самите те са верни и внимателни приятели, готови да се притекат на помощ, но могат да бъдат и много студени и критични. За повечето Деви е почти невъзможно да признаят, че грешат. Когато имат тревоги, са нервни. Затова приятел, който по някакъв начин подхранва тревогата им, може да ги вбеси и да си изпати зле.

 

Везни (24 септември – 23 октомври)
Животът на Везните се върти около поддържането на контактите им с други хора, иначе се чувстват самотни. Те биха работили неуморно за някой приятел, биха се раздавали усилено в течение на много дни, но като се изморят, имат нужда да се усамотят, за да си починат. Не мислете, че са ви изоставили, не се цупете. Ако имате приятел Везна, помнете, че най-лошото нещо за него е да бъде изоставен за дълго време сам.

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)
Той избира малко приятели и от тях очаква безпрекословна вярност. Скорпионите обичат другите да ги търсят. Те усещат почти физически тайните на приятелите си. Всеки, който не обича други да му знаят тайните, най-добре да отбягва Скорпионите.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Той е дружелюбен, приказлив и приема за приятел всеки, който му хареса. Отзовава се на всеки при призив за помощ, би дал пари назаем, без да очаква да му се върнат. Приятелите му са най-различни, но той ги третира като равни. Лошото е, че докато се държи видимо приятелски, не винаги ще ви каже какво всъщност мисли за вас.

Козирог (22 декември – 20 януари)
Харесва за приятели добре възпитани и отворени по характер хора. При никакви обстоятелства няма да изостави верен приятел. Но ако заподозре един от приятелите си в измама, започва да подозира всички. Понякога организира неща, с които мисли, че ще направи добро на приятеля си, но които приятелят му не иска. Още по-лошо – може да използва някого от приятелите си, без да промълви дори и дума за благодарност.

Водолей (21 януари – 19 февруари)
Има много приятели, но малко от тях са доверени. Правят му впечатление онези, които са необичайни. Като приятел е постоянен стимулатор на ума, източник на информация и помощ. Лошото е, че очаква приятелите му да живеят според неговите правила. Склонен е бавно, но сигурно да ги постави в подчинено положение. Може да излива неприятностите с надеждата, че тревогите му ще бъдат приети като нещо по-важно от всичко останало. Когато обаче приятелите се нуждаят от помощ, Водолеят често им казва, че проблемът им ще престане да е проблем, ако не му обръщат внимание.

Риби (20 февруари – 20 март)
Обичат приятели, които са им от полза и действат успокояващо. В замяна предлагат разбиране и вярност. Не забелязват, ако приятелите им се възползват от привързаността им. С Рибите почти винаги е интересно. Понякога обаче е трудно да се стигне до споразумение с тях. В моменти, в които изпитват несигурност, могат да бъдат студени и безцеремонни. На Рибите често им е трудно да се съобразяват и да правят компромиси.

 

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...