Помогнете на малкия Асен да се лекува

Привет!

Казавам се Виктор Маринов и съм от град Белоградчик. На 30 години съм и имам две малки деца.

Обръщам се към вас с молба за помощ. Помощ от която се нуждае 5 годишния ми син Асен.

АсенДо преди 3-4 месеца той бе жизнено, игриво и любопитно момче. Постепенно започна да губи апетит, а в последствие и желание за игри, закачки…… Оплакваше се от главоболие.

Отидохме на педиатър в болницата в Белоградчик. След направения преглед ни казаха, че сина ми Асен има глисти. Дадоха ми лекарства за това и ни казаха да отидем на преглед след около седмица.

За съжаление положителен ефект от лечението нямаше… Напротив, сина ми започна да повръща и по някога  да губи равновесие.

Посетихме друг педиатър в същата болница – д-р Вълчева. След прегледа тя ни каза, че детето ни се нужаде от консултация с невролог и изказа съмнение, че Асен има хидроцефалия.

Отидохме при доктор Атанасов. Той направи всички необходими изследвания, след което потвърди съмненията на д-р Вълчева, че Асен има хидроцефалия. Но това не бе всичко. Д-р Атанасов каза, че сима ми има тумор в задната част на главата. Тогава ни насочи към Университетска болница МБАЛ „Свети Иван Рилски” в София.

Там  Асен претъпя две операции. Първата – срещу хидроцефалията. След още две седмици претъпя втора –  за отстраняване на туморното образувание.

За съжаление лекарите не успяха да отстранят целия тумор – от него останаха около 3-4% в задната част на главата на Асен.

За да се излекува напълно сина ми се нуждае от ежемесечни посещения на лечебно заведение за химио и лъчетерапия.

Аз работя като дървосекач, а жена ми отглежда малката ни дъщеря. Семейните ни доходи не са достатъчни за покриване лечението на сима ми. То възлиза на около 700 – 800 лв. месечно.

Сигурен съм, че има добри хора, които биха могли да помогнат финансово на мен и семейството ми, в този труден за нас момент, за да осигурим ефективно лечние на малкия Асен.

Само чрез вас молбата ми може да достигне до широк кръг от хора, с чиято помощ  да дадем реален шанс за пъно излекуване на сина ми!


Номера на банковата сметка: BG07STSA93000020488789, BIC: STASABGSF,  на името на майката Надя Еленкова Николова.

За контакт с нас:

Виктор Любенов Маринов – моб. 0876277656

Надя Еленкова Николова – моб. 0879485246


1

2

3

Благодаря Ви,

Виктор

You may also like...

1 Response

  1. Anadolu says:

    Моля се за вас! Дано Бог помогне на вас и на момчето ви и да го излекува напълно!