Гинес 2013

На 13 септември т.г. в САЩ и по света беше пусната в разпродажба новата книга “Рекордите на Гинес 2013”. Изданието е за 57 поредна година. Представяме ви няколко снимки от страниците на това световно известно забавление.
 
1. 57-то издание на книгата “Рекордите на Гинес”, което е за 2013-та година
Гинес 2013 
2. Най големи бицепси притежава Мустафа Исмаил, американец от египетски произход, който живее в грдчето Франклин, щат Массачусетс. Обиколката на неговия бицепс в напрагнато състояние е 64.7 см

Гинес 2013
 
3. Сумистката Шарон Александър, която живее и тренира в Лондон, е най тежката спортистка на света.Тялото й е 203.21 кг, но не мислете, че е самотна у дома си и нещастна. Напротив – принудена е да отбива доста кандидати за брак за да не пострада подготовката й за състезания и пропадне блестящата й спортна кариера.

Гинес 2013
 
4. Най-високото в света куче, което се радва на отлично здраве и спечели досега през 2012-та година 7 приза за изключителния си ръст, е немски дог и е наш комшия – живее при стопаните си в градчето Отсего – в съседня ни щат Мичиган. Вестник “България Сега” размишлява дали да не му отидем на гости докато не е паднал снега тази зима…

Гинес 2013
 
5. Най-голямото магаре на света не е вашият началник, както се надявахте досега, а Оклахома Сем от щата Оклахома, който е само на 4 годинки, но е висок вече 155.45 сантиметра.

Гинес 2013
 
6. Най големият музикален инструмент на света е тази космическа инсталация на д-р Марк Температо от Лейквил, щат Ню Йорк, който е член на музикалната трупа “Jesus the Soul Solution” и има досега 735 заплашителни закани за убийство от хора, които не харесват музиката на неговите тъпани и барабани.

Гинес 2013
 
Репортер Охридчани

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...