Красотата на родната природа – проект „Зелена идея”

Красотата на родната природа ще докосне милиони в новия проект на шест български радиостанции и МОСВ  – „Зелена идея”
Висок клас цифрови фотоапарати и екскурзии до едни от най-красивите кътчета в страната ще спечелят слушатели, включили се в кампанията със свои идеи и снимки.

Радио N-JOY, Z-Rock, bTV Radio, Melody, Jazz FM, Classic FM и Министерство на околната среда и водите (МОСВ) се обединяват в новия свеж проект „Зелена идея”. Кампанията дава възможност на всеки да сподели и покаже какво  би променил в града, в който живее, в парка, в който се разхожда или в планината и морето, които обича – да предложи идея или да изрази мнение как страната ни да стане още по-красива. В „Зелена идея” могат да се включат и всички, които са посетили някои от прекрасните кътчета на българската природа и желаят видяното да докосне още много хора. 

В периода от 2 юли до 23 ноември 2012 година всички слушатели на N-JOY, Z-Rock, bTV Radio, Melody, Jazz FM и Classic FM могат да се включат в кампанията като споделят своята зелена идея на специалния микросайт на кампанията. Участието може да се осъществи чрез публикуване на снимка и текст към нея след безплатна регистрация.

Основната цел, която си поставя „Зелена идея” – по забавен и приятен начин да насочи вниманието към уникалните места в българската природа. На сайта на кампанията всеки ще може да даде и своя глас за снимката или идеята, която най-много го е впечатлила и иска да подкрепи, като по този начин тя ще достигне до още много хора. Трите най-добри идеи ще спечелят страхотни награди – висок клас цифрови фотоапарати и екскурзии до едни от най-красивите кътчета в българската природа.

Повече информация за кампанията можете да откриете и на уеб сайтовете:
www.njoybg.com , www.zrockbg.com , www.melodybg.com, www.jazzfmbg.com, www.classicfmsofia.com, www.btvradio.bg   

Мира Кръстанова
bTV Radio Group

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...