Футбол: Джерард моли за търпение

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард призова феновете да бъдат по-търпеливи и да очакват скоро отборът отново да жъне успехи на футболния терен.

Възпитаниците на Кени Далглис се намират в много слаба форма, след като направиха най-лошата серия от шест загуби в седем мача, нещо което феновете на отборът не са виждали от 50 години насам.
Слабите футболни резултати доведоха до недоволство от страна на феновете на отбора, след като „червените” изпаднаха до осмото място във Висшата лига, на точка зад градския им съперник Евертън.

Макар капитанът на отбора да признава, че се показват резултати, далеч по-слаби от очакваните, той вярва, че в най-скоро време тимът ще подобри значително представянето си.

Джерард заяви на официалния сайт на клуба:
„Предстоят много промени до края на този сезон. Ще помоля нашите привърженици да бъдат търпеливи, докато успеем да оправим нещата.”
„Ние имахме непостоянство в представянето си през март. Намираме се на място във Висшата лига, което не ни задоволява и имаме нужда да се осъзнаем и да се предвижим нагоре в таблицата, колкото се може по-скоро.”
„Винаги е хубаво да получаваш персонални награди, но още от самото начало винаги съм казвал, че най-важното нещо е отборът.”

В следващия кръг от първенството Ливърпул посреща Астън Вила у дома, като се очаква двата отбора да предложат зрелищен футбол на живо от „Анфийлд”.

Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...