Футбол: Фъргюсън натъжен от уволнението на Вилаш-Боаш

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън изрази съжалението си от това, че португалският стратег трябва да напусне „Стамфорд Бридж”.
Фъргюсън изрази своето мнение по случая малко преди началото на дербито срещу Тотнъм на „Уайт Харт Лейн”, което „червените дяволи” спечелиха с 3:1 и по този начин продължават да поддържат разликата от една точка дефицит, спрямо техния градски съперник Манчестър Сити.

Само ден след като Челси допуснаха домакинска загуба от Уест Бромич, лошите футболни новини застигнаха Андре Вилаш-Боаш, който трябваше да напусне клуба, без да може да изкара дори един пълен сезон на „Стамфорд Бридж”.

Шотландския стратег заяви, че новината не го изненадва, но според него бившият мениджър на Порто е имал нужда от малко повече време в лондонския гранд за да сработят нещата.

Той заяви пред „Sky Sports”:

„Новината не ме изнендва. Това се дискутира прекалено много в медийното пространство и резултатите не са добри за него. Жалко е защото той е един млад мениджър.”

„Когато си млад имаш нужда от време, но за съжаление в тази индустрия нямаш на разположение това време. Смятам, че ще се справи добре, защото той има потенциал.”

„Неговата работа в Порто не може да бъде пренебрегвана и се надявам той да се завърне в играта много скоро.”

В момента Челси се намират на петото място във Висшата лига, но според повечето футболни експерти те няма да могат да влязат в челната тройка през този сезон.

Георги Иванов

 

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...