Тежка битка за подписа на Бербатов

Очаква се ожесточена надпревара за привличането на българския нападател на шампионите Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов във френския гранд ПСЖ или испанския Валенсия, според медиите на острова.

До момента Сър Алекс Фъргюсън заложи на голмайстора на Висшата Лига за изминалата година само в три мача през този сезон, като в единия от тях той дори влезе от резервната скамейка.

Това обаче не спира големия интерес към талантливия 30-годишен бивш нападател на националния отбор от страна на ПСЖ и Валенсия, които бяха свързвани с името му през летния трансферен прозорец наред с отбори, като Ювентус и Байерн Мюнхен.

В момента „червените дяволи” разполагат с изключително богат избор в нападение, а дуото между Уейн Рууни и Чичарито, както и перфектната форма, в която се намира Уелбек, дават повод на английските медии да твърдят, че скоро Бербо може да си тръгне от „Олд Трафорд”.

Той премина от Тотнъм в отбора на английските шампиони през 2008 година срещу рекордната за клуба сума от 30 милиона лири, а сега се твърди, че френският тим е готов да извади през зимната пауза 12 милиона за услугите на българина, докато офертата на Валенсия ще бъде с три милиона по-щедра.

Въпреки това, Бербатов, чийто договор с Юнайтед изтича през лятото на 2012, може да си остане на „Олд Трафорд”, тъйкато той неведнъж е изразявал голямото си желание да продължи да играе с екипа на „червените дяволи”.

Да се надяваме, че той много скоро ще покаже атрактивен футбол на живо и много голове от европейските терени за радост на всички свои почитатели.

Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...