Голф турнира на Домейн Бойар – Пирин Голф & Кънтри Клуб

Александра Жекова беше сред специалните гости на втория голф турнир на Домейн Бойар в Пирин Голф & Кънтри Клуб.

Александра Жекова„Голфът е технична и невероятно завладяваща игра. Мястото на Пирин Голф е уникално. Бих искала да имам повече време и да упражнявам този спорт в бъдеще. „ каза Александра Жекова, която завърши сезона като номер 1 в световната ранглиста в дисциплината бордъркрос. Най- добрата сноубордистка на България взе първия си урок по голф по време на втория турнир от веригата на Домейн Бойар в Пирин Голф & Кънтри Клуб. Уменията на Александра удивиха инструкторите на клуба, а физическата й подготовка и бързата мисъл пращаха ударите надалеч. Тя показа изключителна прецизност и на късата игра на грийна. Така Сани добави още един спорт в своите увлечения след уиндсърфа.
В момента звездата в сноуборда е във ваканция и ще започне подготвителния си период следващата седмица на Белмекен.

62 играчи взеха участие в състезанието, което стартира на 2 юли в 10.00. В 9.30 г-н Евгени Харамлийски, изпълнителен директор на известната българска винена марка приветства голфърите и техните половинки, пожелавайки успех на състезателите. Познавачите и на двете удоволствия – виното и голфа имаха възможност да покажат най-доброто от себе си и да спечелят от атрактивните награди, които връчи спонсорът на победителите.

Победителят сред най-добрите в дивизия в нетното класиране е Кирил Слатински със 70 удара, следван от Невян Симеонов със 73 удара, един от най-развиващите се членове на клуба. Победителите - 62 играчи взеха участие в състезанието
„Благодаря на Домейн Бойар за страхотното изживяване днес”, бяха думите на Невян Симеонов и на първият в класирането Кирил Слатински.
Трети сред най-добрите голфъри се нареди Мартин Патерсън със 75 удара.
„Не очаквах награда, голяма изненада е за мен третото място. Имах вълнуващ ден, страхотен турнир!” каза Мартин Патерсън, който е и един от жителите на голф комплекса.

В дивизия Б се състезаваха 40 човека, сред които първи се класира Николай Робев с 46 нетни Стейбълфорд точки, следван от Роберт Хендерсън с 43 нетни точки и на трето място Антон Панайтов  с 40 нетни Стейбълфорд точки. В дивизията с най-неопитните играчи първи се класира Люблян Курдов с 52 нетни Стейбълфорд, втори се класира Загорац Тумбовски с 37 нетни точки, Груди Грудев с 37 нетни Стейбълфорд точки. Специалните награди „Най-дълъг удар” и „ Най- близо до дупката” спечелиха Джими Коб и Дейвид Бриджис ( 1.11 метра от флага ).  

След състезанието и желанието за предизвикателните награди, които спечелиха победителите в турнира, гостите се потопиха в приятната атмосфера на Гръцки ресторант. Дегустацията на селектираните вина Домейн Бойар протече с 6-степенно меню. Гостите се насладиха и пробваха изисканите вкусове на шест специални вина от колекцията на престижната винена марка. Добро настроение и приятни емоции съпътстваха участниците. Финалът на изисканата вечеря бе новото десертно вино Next 20 от сорта Мавруд, което компанията представи пред публика за първи път. Това стана и любимото вино на световната шампионка Александра Жекова.
„Голф и вино – страхотна комбинация!” каза и един от голфърите в заключение на прекрасният ден.

Тази година “Домейн Бойар” празнува своята 20та годишнина. Компанията е водещ производител и износител на български вина по света и иноватор в областта на маркетирането на български вина. „Домейн Бойар” вече 20 години продава успешно продукцията си на водещите международни пазари – Обединеното кралство, Бенелюкс, Канада, САЩ и Скандинавските страни.

Елина Спасова
PR Мениджър
Домейн Бойар Интернешънъл ЕАД

 

 

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...