Инвестиции в България

Инвестиции в БългарияСАЖОЕЛ ЕООД е динамично развиваща се компания в областта на консултантските услуги, която предлага на своите клиенти пълен обем консултации – управление, правен и маркетингов анализ на търсене и предлагане на пазара на недвижими имоти. САЖОЕЛ ЕООД е специализирана в управлението и реализацията на чужди и български инвестиции. Авторитетът и се гради на базата на аналитичния подход и познаване на специфичните условия на пазара на недвижими имоти. САЖОЕЛ ЕООД помага на клиентите си, както в избора на имот, така и в юридическо оформление и подготовка на документи нужни при покупко-продажба, изготвяне на скици и прехвърляне на имот.

Брокерите в САЖОЕЛ ЕООД са добре подбрани, коректни и мотивирани хора, обучени в специализирани програми, с отлични комуникативни умения и желание за работа в екип. Те знаят как да спечелят доверието на своите клиенти и да работят изцяло „за тях”,така че и клиентите да изпитат удовлетворение от работа с нас.

Инвестиции в БългарияЗа да се чувстват нашите клиенти напълно сигурни с нас, ние предлагаме и допълнителни услуги, като: управление на имоти,строителни и строително-ремонтни работи, обзавеждане, пренасяне, застраховане и др.

Не се колебайте да използвате всички тези преимущества, които са и Ваши!

+359 887 077 557

You may also like...