Родригес: Роналдо винаги ми дава добри съвети (футбол)

Младата надежда на испанския гранд изказа своите благодарности към капитана на тима Кристиано Роналдо, след асистенцията му в мача срещу Осасуна.
20-годишният нападател на Реал Мадрид Хесе Родригес заяви, че е задължен на голмайстора на „белия балет” за безценните съвети, които му дава.

Роналдо асистира на испанския национал за втория гол на „Лос Бланкос” при победата с 2:0 над Осасуна в мач за Купата на Краля, провел се на „Сантиаго Бернабеу” в четвъртък вечер. Много спортни залагания сочат възпитаниците на Карло Анчелоти като фаворит за спечелването на ценния трофей.

Родригес не скри своите благодарности към звездата на мадридчани, като по този повод заяви пред испанския вестник „Marca”:
„Обичам да играя с моите съотборници, без значение на каква позиция ме постави треньора.”
„Доволен съм от престоя си в Мадрид. Трябва да продължа да тренирам усилено и да подобрявам представянето си със всеки изминал ден.”
„Благодарен съм на моите съотборници за подкрепата, особено съм признателен на Кристиано, който винаги ми дава добри съвети. Искам и аз да му асистирам за да вкара гол в някой от следващите ни мачове.”

Родригес бе принуден да напусне терена през второто полувреме на двубоя срещу Осасуна, като очаква скоро окончателната диагноза на докторите за сериозността на неговата контузия.
„В началото се изплаших, но след това разбрах, че е само схващане. Скоро ще знам и окончателната диагноза на лекарите.”

В следващия кръг от Примера Дивисион Реал гостува на Еспаньол, като повечето футболни залози за този мач са на страната на „Лос Бланкос”.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...