Кака: Кристиано Роналдо е най-добрият футболист с който съм играл

Полузащитникът на Милан разкри, че Лионел Меси и Зинеди Зидан са най-добрите футболисти срещу които се се изправял, а Роналдо е най-добрият играч, с който е имал честта да си партнира.
Бразилският полузащитник се е изправял на няколко пъти в пряк двубой срещу Меси по време на престоя си в Реал Мадрид, където игра редом с носителя на „Златната топка” Роналдо.

Макар Зидан да не бе вече ключова фигура на „Сантиаго Бернабеу” при пристигането на Кака в Мадрид, изявите на 31-годишният халф срещу френската легенда са изиграли важна роля в развитието на професионалната му кариера.

По този повод Кака заяви във футболен коментар на живо пред журналистите в Милано:
„Най-добрите футболисти, срещу които съм играл са Лионел Меси и Зинеди Зидан. Най-добрият играч, с който съм си партнирал в един отбор е Кристиано Роналдо.”
„Най-силният бранител, срещу който съм се изправял е Паоло Малдини.”

Бразилецът на скри задоволството си да играе под ръководството на новия треньор на Милан Кларънс Зеедорф и допълни:
„Това е първият път, в който мой бивш съотбоник става мой треньор. Много съм щастлив от този факт и съм сугурен, че той ще свърши страхотна рабора на ‘Сан Сиро’.”

В следващия кръг от Серия А Милан гостува на Сампдория, като повечето спортни залагания за този мач са на страната на „росонерите”.

Георги Иванов


Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...