„ГЯКУ ЦУКИ ЧУДАН” В БУКЕТА НА БАРЕКОВ

Владо Трифонов

Уволнили били Бареков! Не, не го били уволнили, сам се бил уволнил! Не, не се бил сам уволнил, долни инсинуации били това, лъжели като дърти цигани, не, не лъжели като дърти цигани, 60.000 лв. на месец бил взимал, не, по-малко били, от Корпоративна банка вече не го щяли, не, още го били щяли и си оставал изпълнителен директор на ТВ7, News7 и Super7, защото собствениците от английския фонд „Алегро Капитал” много, ама много го харесвали…..

Ето с какво ме облъчват българските медии в събота, 2 март! Мен и още няколко милиона граждани на държавата. С Бареков!

Борисов, БарековДо къде трябва да сме се докарали, за да го позволяваме? Със сигурност до пълна загуба на представата за стойностите в едно общество. До амнезия за достойните и горди хора в България през всичките векове на нейното съществуване.

Медии, на които сведенията за първите милиони и собственици се губят в криминалната хроника и медийни чучела, които са готови да продадат майка си за някоя благинка отгоре се настаняват в домовете ни от сутринта – арогантни и високомерни. Сядат на нашите столове, качват се върху масите ни и се разпищолват както са им наредили и колкото са им заплатили.

Хилят ни се мазно и ни правят свидетели на своята оттренирана дебелащина.

А може би точно това искаме – чучела за компания, които да ни забавляват и да разсейват комплексите ни за културна недостатъчност.

Ако е така, хак да са ни Бареков и барековците – заслужили сме ги, отгледали сме ги, мили са ни и затова ги обгрижваме по 24 часа в денонощието. 

Ако ли не, да ги изгоним от къщите си и ги натирим вдън гори тилилейски, за да не развалят повече вкуса от живота – моя и на още няколко милиона в държавата.


П.П. Преди време посъветвах премиера Борисов да забие едно „гяку цуки чудан” в букета на Бареков и да му каже „марш оттук и да не съм те видял повече да ми се лигавиш”.  Не ме послуша и очевидно сбърка.

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...