Бензема: Франция не заслужаваше да загуби (Футбол)

Нападателят на „сините” Карим Бензема остана разочарован от поражението пред собствена публика, след като Испания ги победи с 1:0 в квалификационен мач за Световната купа по футбол през 2014.

25-годишната звезда на Реал Мадрид смята, че френският национален отбор е заслужавал да вземе поне точка от слбъсъка на „Стад де Франс” във вторник вечер.
Възпитаниците на Висенте Дел Боске успяха да се наложат над домакините благодарение на гола на Педро в средата на второто полувреме, а Поул Погба трябваше да напусне терена за втори жълт картон в 78-та минута.

По този повод Бензема заяви в последните новини за спорт на френската телевизия „TF1”:
„Ние всички сме много разочаровани. Ако гледате целия мач ще видите, че не заслужавахме да загубим. Въпреки това, направихме грешка и трябваше да платим скъпо за нея.”

Относно бурните реакции на феновете заради загубата, нападателят на „Лос Бланкос” допълни:
„Освиркванията? Те не бяха чак толкова лоши. Понякога стават такива неща. Всичко мина сравнително добре. Аз ще ще вкарам гол отново. Най-важното нещо в момента е отборът.”

Националният селекционер Дидие Дешам също изказа свето мнения за мача, като заяви:
„Ние имахме поне 10 възможности да отбележим. Няма от какво да се срамуваме. Можеше мачът да се развие по различен начин. Играхме красиво, но Испания си е Испания.”

Очаквайте още актуални футболни новини, тенис резултати и новини за НБА баскетбол.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...