Марадона спира с футбола

Легендата на Аржентина Диего Марадона заяви, че не иска да има нищо общо с футбола, след като остана силно засегнат от начина, по който бе уволнен Матиас Алмейда от Ривър Плейт.
52-годишният бивш аржентински национал е твърдо решен да сложи край на своите футболни дела, заради грубият начин, по който е ръководен клуба Ривър Плейт.

Бившят старши-треньор на Ал Уасъл говори за отказване от футбола, след освобождаването от длъжност на Матиас Алмейда от Ривър Плейт и внезапната му замяна с Рамон Диаз.

Марадоне изказа своето разочарование в последните новини за спорт на „Racio Nacional”:
„Не мога да покажа колко отвратен бях от начина, по който те уволниха ‘Пеладо’ Алмейда тази неделя и сложиха на негово място Рамон Диаз.”
„Това е начинът, по който се отнасят с един треньор в днешно време. Всичко това ме отвращава и аз не искам повече да изпълнявам тази професия.”

Бившият фаворит на Бока Хуниорс отрече да се е намесвал по въпросите касаещи бъдещето на Хуан Роман Рикелме в клуба, но смята, че той трябва да си намери нов отбор, докато все още може да играе футбол.
„Това какво е станало между Рикелме, Карлос Бианчи и Даниел Ангеличи си е лично техен проблем. Смятам, че той трябва да се завърне в игра. Не мисля, че е подходящ за Бока, но Рикелме трябва отново да играе.”

Очаквайте още актуални футболни новини, резултати и тенис новини за турнирите от Гоемия Шлем.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...