Олимпийски новини от Америка

Разбра се и тук, в  Америка, за агонизиращи от срам български волейболни люде – затова че мачът за бронзовия медал България – Италия на Олимпийските игри в Лодон  може и да е бил  спазарен с италианците, а в други мачове любимците им не се ангажирали достатъчно със силни удари по топката.

Американците съчувстват на нашите дълбоки фенове, които не могат вече нито да работят, нито да спят и се хранят поради бездушната и мързелива игра на тези подли хрантутници, загробили  златния олимпийски медал за България… Но  познанието събуди гнева и у американските волейболни запалянковци, които  също се обединиха и скочиха срещу своите.

Разбра се и тук голата правда за техния позор: ТЕ, американските волейболисти, най първи сред първите фаворити на волейболния олимпийски турнир, олимпийски шампиони от Пекин, също са продали  своя мач!  Нали италианците ги смазаха с 3:0 и ги изхвърлиха от четворката! Тукашните шекспири от фейсбук и туитър разпространиха  откровението за пъклено предателство:   италиaнците са поканили  техните на зловеща  тайна среща, на която им дават на ръка  по 50 000 лири /около 77 долара/ и ги съблазняват с по едно джелато  /на български – сладолед/!!! 

Олимпийският волейбол и България

Тази нощ американските волейболисти ще ги чакат на летището, където  те ще пристигнат с таен полет, инкогнито, след като  бяха арестувани още в Лондон от специални части на американските „тюлени”,  оковани във вериги, и държани досега в таен затвор сред  мазето на английската кралица.  На терминал „Пристигащи пътници”  е монтирана гилотина, на която ще бъдат обработени един по един предателите – волейболисти и треньора им, също предател и изрод.

Поканват се българските приятели на волейбола да дойдат и да се поучат как се оправя спорта.  Освен това всяка тукашна банка може да отпусне кредит за да се наеме под наем за няколко дни уникалната гилотина, след като тук си свърши работа. Надяваме се, че в групата за наказание и поука ще бъде включена и цялата волейболна федерация, която единствена направи фаталната грешка – докара нещата до там, че да се омаскари безвъзвратрно като изпрати, благодарение на отвратителните си престъпления и тъпота, единнствените български представители на колективните спортове на Олимпийски игри. Никои други не допуснаха това!

С поздрав от Америка:
ТОП ПАТРИОТ!

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...