Classic FM радио и престижните награди „Златно перо”

За първи път слушателите на Classic FM ще определят един от носителите на „Златно перо” в седемнадесетото издание на престижните годишни награди.

За седемнадесета поредна година Classic FM радио и галерия „Макта” ще раздадат престижните награди „Златно перо” за изключителен принос към българската култура и изкуство. Призовете под формата на брошка, изработени от 24 каратово злато, ще се връчат на 24-ма представители на българската култура на официална церемония на 22 май 2012 г. в Националното музикално училище „Любомир Пипков”.

За първа година слушателите на Classic FM радио ще определят един от носителите на престижното отличие за 2012 година. Своите предложения за номинирани представители на българската култура с изключителен принос към развитието на българските културни ценности, слушателите могат да изпращат на info@classicfmbg.com до 14 май включително. Един от включилите се с предложение за награда „Златно перо” ще спечели покана за двама за концерта на клавирното дуо Аглика Генова и Любен Димитров на 20 юни 2012 г. и възможността лично да връчи наградата на победителя, събрал вота на слушателите.

Повече информация за наградите „Златно перо” можете да откриете на www.classicfmsofia.com.

 

Мира Кръстанова
bTV Radio Group

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...