Футбол: Намеренията на Морати към Тевес са сериозни

Според повечето футболни прогнози аржентинската звезда Карлос Тевес ще премине в тима на шампионите Милан през зимният трансферен прозорец, но собственикът на Интер Масимо Морати разкри, че също иска да привлече голмайстора в отбора си.

Морати твърди, че е направил сериозно предложение на английският гранд Манчестър Сити за услугите на 27-годишният нападател, независимо, че вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани заяви, че са постигнали споразумение с Тевес и очаква скоро да приключат успешно преговорите.

Собственикът на „нерадзурите” заяви, след проведен разговор със спортният директор Бранка в началото на седмицата, че все още имат шанс да направят този забележителен трансфер преди старта на втория полусезон.

Морати разкри за италианската част на сайта за футболни новини „Goal.com”:
„В момента се опитваме да разберем дали ще бъде възможно да го направим.”
„Когато правим ход като този, никога не го правим само за да се забавляваме. Ние получихме информация и искаме да видим как ще се развият нещата.”
„Не е въпрос на това да бъдем песимисти или оптимисти, просто трябва да изчакаме.”
Относно предстоящото дерби с градския съперник Милан в края на седмицата, Морати добави:
„Това е много важна седмица за нас и аз съм много доволен от това как отборът се представи в събота. Това ще ни донесе много повече спокойствие и увереност в следващите няколко дни.”

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...