Бекъм: ПСЖ могат да затруднят Барселона

Халфът на парижани Дейвид Бекъм вярва, че неговият тим притежава необходимите качества за да достигне полуфиналите на Шампионска лига, като победи отбора на „каталунците”.

Възпитаниците на Карло Анчелоти завършиха наравно 2:2 в първия мач между двата гранда, играл се на „Парк де Пренс”, но 37-годишният бивш английски национал е уверен, че могат да си тръгнат с трите точки от „Камп Ноу” и да продължат в следващата фаза на престижния евро турнир.

По този повод Бекъм разкри в последните новини от Шампионска лига на „BeIn Sport”:
„Ние имаме необходимите качества и играчи, с които може да спечелим този мач. Показахме характер в първата среща, но винаги е трудно, когато се изправиш срещу отбор като Барселона, защото те владеят топката през по-голямата част от мача.”
„Равенството от първия сблъсък не бе най-добрият резултат, но не е крайно лош за нас. Ние знаем как да играем в Барселона. Просто трябва да отбележим гол и да ги победим.”
„Никога не е лесно да се изправиш срещу ‘каталунците’, но трябва да отидем там и да спечелим този мач.”

Относно ролята на звездния нападател Златан Ибрахимович в ПСЖ, Бекъм допълни:
„Хората очакват много от Златан заради всички голове, които отбеляза до този момент. Той е невероятен играч и винаги е бил ключова фигура във всеки отбор, за който е играл.”

Повечето футболни прогнози сочат Барса за фаворит в предстоящия мач на „Камп Ноу”, който ще се проведе в сряда вечер.

Георги Иванов

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...