Топ 10 подаръци за Коледа

На Рождество Христово всички разменят подаръци и това поставя всеки един пред тежката задача да намери най-подходящите изненади за любимите хора.
Изборът не е лесен, а идеите все не стигат. Нашата класация може и да ви помогне преди да се впуснете в трескаво обикаляне по магазините.

1. На челно място в класацията застава чаят. Подаръкът впечатлява с изисканост и оригиналност и е подходящ както за приятели, така и за всеки с изтънчен вкус и нрав. Изискан, луксозен и много здравословен подарък за всеки, който иска да зарадва приятел, роднина.

2. Букет от трюфели – красиво, стилно и сладко. Това го прави идеален подарък за вашата половинка.

3. Оригинални шоколадови изделия – тук няма как да сбъркате. Може да развихрите вашето въображение като поднесете нещо различно от обикновените бонбони. В бутиковите магазини можете да откриете шоколад във форми, за които дори не сте подозирали, че съществуват.

4. Сервиз от порцелан – идеален за дамите. Този подарък ще зареди получателя му с настроение, а също така ще краси дома ви дълго време.

5. Вино със специална изработка на етикета или пък различна форма на бутилката. Различната форма в комбинация с пожелание върху луксозен етикет ще плени всяко сърце, без ограничения в пола.

Топ 10 подаръци за Коледните празници

6. Ваучери за почивка. След дългите месеци на работа без почивка и последни „напъни“ преди Коледа ще е хубаво да получим почивка в някой спокоен СПА център в покрайнините. Интернет е пълен със сайтове, които предлагат екзотични почивки, но внимавайте да не останете изненадани от това, което получавате. Не винаги предлаганото в реалността е същото като в Интернет.

7. Новите технологии си остават едни от най-купуваните подаръци покрай празниците. Най-предпочитани са смартфони, таблети или електронни четци.

8. Ръчно изработени гривни  – подарък, който със сигурност ще развълнува женското сърце. Колиета, гривни, колани, дамски пръстени, обици – изобщо накити в античен възрожденски и модерен стил  – все подходящи за коледен подарък.

9. Настолните игри. За добро настроение и не само на децата, можете да изберете някоя семейна игра. Подходящи са при студените зимни условия, когато не е приятно излизането навън, но и през лятото ще си спомните за тях, нужна ви е само весела компания.

10. Козметиката е винаги предпочитана за подарък, не само за Новогодишните празници, но и за всеки друг повод. Като идея плюс е да се насочите към био козметиката, защото тя е произведена от 100% натурални продукти и не предизвиква дразнене.

Междувременно City Center Sofia обединява топ 10 на подаръци за Коледа на едно място по време на Коледния арт базар на етаж 1. Той ще се състои през целия месец декември. В него ще участват над 40 производители със своите ръчно изработени творби.

b2bmedia.bg

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...