Гражданска кампания Гласувай он-лайн

Здравейте,

Пиша ви във връзка със стартирането на застъпническа кампания от коалиция от граждански организации с лидер Асоциация „Прозрачност бе граници“ (българското представителство на международната организация Transparency International-Bulgaria).

Кампанията е с работно заглавие Гласувай он-лайн и има за непосредствена цел да мотивира българските граждани както в страната, така и извън нея да вземат участие в предстоящия национален референдум на 25 октомври 2015 г., фокусиран върху въпроса за въвеждането на дистанционното гласуване по електронен път в българското законодателство.

Bulgaria - vote online

Привличането на максимален брой гласуващи в конкретния случай попада в много по-широк контекст, свързан с възможностите и начините за активно участие на новата българска диаспора в обществения живот на България.

Вашите предложения, както и всякакви коментари по кампанията можете да изпратите на имейл адреса на организацията-партньор Институт за регионални и международни изследвания: mail@iris-bg.org, както и на координатори на кампанията Александър Неофитов:

alexander.neofitov@iris-bg.org и Стефан Ралчев: stefan.ralchev@iris-bg.org.

Благодарим ви предварително за интереса и оказаната подкрепа.

Поздрави,

Александър Неофитов

Изтегли PDF

 

You may also like...