Буфон: Точката срещу България може да бъде от голямо значение (Футбол)

Опитният вратар на италианския национален отбор Джанлуиджи Буфон призна слабия старт на „Азурите” в петък вечер, но помоли феновете да съдят за играта им едва, след като изиграят всичките 10 мача от квалификациите за Световното първенство в Бразилия.

34-годишният страж на Ювентус обеща на феновете, че Италия ще подобри представянето си след разочароващото равенство от 2:2 с българските национали.

Буфон смята, че „Азурите” ще се преставят подобаващо в мача срещу Малта във вторник вечер. Възпитаниците на Прандели не успяха да си тръгнат с трите точки от София, въпреки големите очаквания към тях преди мача.

По този повод, вратарят на италианците разкри в последните футболни новини на „Corriere dello Sport”:
„Правилно е да приемем критиките от специалистите, когато има доказателства за слаба игра на отбора, но мога да ви заявя, че точката срещу България може да се окаже от съществено значение в края на квалификационния период.”

Съотборникът на Буфон в Ювентус Андреа Пирло също изрази своите надежди да отборът отново да възвърне добрата си форма от финалите на Евро 2012.
„Първият мач на националния отбор след почивката винаги е бил най-труден. Срещата в София вече е забравена. Всяка една точка е важна, но нека започнем си вършим работата както трябва още във вторник.”

Повечето залагания за този мач са на страната на италианците, които успяха да достигнат до финала на изминалото Евро 2012 в Полша и Украйна.

Георги Иванов

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...