Филмът „ПОДСЛОН” вече може да се гледа онлайн в сайта netcinema.bg

Netcinema.bg се превръща в сайт за легално гледане на българско кино. След като през ноември 2011 г. за първи път направи достъпен филма LOVE.NET за отдаване под наем онлайн, сайтът вече предлага и други български филми.

Планира се новите филми от последните няколко години да имат последователно премиери в сайта. На 16 март е онлайн премиерата на фестивалния хит „Подслон” на  режисьора Драгомир Шолев. Както се случи и с LOVE.NET, „Подслон” ще се появи в www.netcinema.bg направо след разпространение в кината без да е бил издаван на DVD или показан по телевизията.
Филмът „ПОДСЛОН” вече може да се гледа онлайн в сайта netcinema.bg
В www.netcinema.bg срещу цената от 2.40 лв. зрителят получава онлайн достъп до един филм за период от 12 часа. Гледането става чрез стрийминг, за който е необходима онлайн връзка. Ако компютърът се свърже с телевизора, филмът може да се гледа и на телевизионния екран. Към всеки филм има трейлър, чрез който зрителят може да тества качеството на връзката и предварително да се увери, че целият филм ще се гледа без проблем. Плащането става чрез sms, ePay, дебитни и кредитни карти, paypal, както и чрез система за електронни плащания СЕП. Предвижда се в бъдеще някои от филмите да се предлагат и за даунлоуд.

През следващите месеци онлайн премиери ще имат още филми, сред които „Лора от сутрин до вечер”, „Кецове”, „Аве” и други. Постепенно ще бъдат качени и по-стари филми.

www.netcinema.bg е алтернатива на „пиратските” сайтове. В момента LOVE.NET не може да се намери в нито един български торент сайт. Целта е това да се случи с всички филми, които се предлагат в www.netcinema.bg, като постепенно сайтът ще привлече българската публика от торент сайтовете, не само защото е етично да не се крадат български филми, а и като предложи качествена услуга за гледане на филми онлайн.

Мила Войникова

Miramar Film

 

Цанкова

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.” ― Albert Einstein

You may also like...