7 август 2008 г.
Благодарно слово за човека и енергията, които лекуват
Едно от писмата, които Павлин Петков получава

Благодаря на Господ, че ни изпрати този ангел Павлин. Не зная как по-точно мога да го характеризирам - невероятно великодушен, състрадателен и отговорен човек!
За него научихме посредством леля ми Неварт. Тя ни разказа как лекувал с Божията енергия. Звучи невероятно, но се оказа реалност. За пръв път се уверих в способностите му, когато успя да върне моята баба от “отвъдното”. Баба Люсин през 2005-та година беше на 79. Изпадна в кома. Тогава Неварт се свърза с Павлин и го помоли за помощ. Павлин беше вече научил от своите източници, че душата на баба Люсин се е примирила с това, което и предстои. Но Павлин направи чудо изпращайки й Светата енергия. Така тя излезе от комата. Благодарение на това чудо, което Павлин извърши ние успяхме отново да се видим с нея, когато отидохме в България.
Няколко месеца след този случай на мен ми се наложи отново да се обърна към Павлин за помощ. Този път аз имах здравословен проблем. Бях на 22 години. В гърдата ми се появи бучка, която ме пареше и плашеше доста. Естествено първата реакция бе да се обърна към лекар. Той ми каза, че това се дължи на хормонални изменения от контрацептивно лекарство и че трябва отново да отида на преглед, ако няма подобрение след няколко месеца. Бучката не изчезна, паренето също, и аз реших да се обърна към Павлин. Беше осъществен само един сеанс по телефона. Аз се намирах в Ню Йорк, той - в Чикаго. Павлин ми каза, че енергията започва да действа и бучката постепенно ще изчезне. Така и се получи. След около месец нямаше и помен от страданието и страха ми.
В края на 2007 година се появи нов, сериозен, проблем. Този път майка ми, 59-годишната Вартухи Дадурян усети, че дясната й гърда се втвърдява. Лекарите в онкологията и казаха, че доста е закъсняла. Предварителната диагноза беше карцином на гърдата с обхванати и лимфните жлези под мишницата. Шокът беше пълен. Направена беше химиотерапия - 4 курса през 20 дни. След това щеше да бъде определено дали да се оперира. Реших отново да се обадя на Павлин. Въпреки неговия натоварен график той пое случая в началото на 2008-ма година. Трябва да кажа, че майка ми се намираше в Пловдив, Павлин в Чикаго, аз бях по това време в Лос Анджелис. Павлин бе изключително коректен и всеотдаен, постоянно ме държеше в течение на случая. Най-важното беше да се спре раковия процес, за да се предотвратят евентуалните разсейки. Той правеше различни комбинации на лечение, за да овладее раковия процес и да изчисти тялото от вредните елементи в него. Поддържах връзка с майка ми с уебкамерата почти всeки ден и виждах как изглежда и как се чувства. Павлин ме информираше за своите действия, но аз не казвах на майка ми, че например, същия ден той е прилагал своето лечение към болестта й. Исках да се уверя в това какво се променя у нея, без тя да се влияе от мисълта, че е била лекувана точно преди промяната. И установих, че всеки път след енергийното лечение на Павлин имаше подобрение в нейното физическо и психическо състояние. Дори когато имаше кашлица или главоболие, след сеансите те изчезваха. Забележителното в случая е, че след четирите химиотерапии косата на майка ми се запази. Във всички познати случаи тя опадва. И това беше едно от най-очебийните доказателства за силата на Божествената енергия. Павлин успя да спре раковия процес. Беше установил начален процес и в другата гърда, но успя да изчисти и него.
Очакваше се след четвъртата химиотерапия майка ми да бъде оперирана. Когато направиха изследвания - всичките й кръвни тестове показваха човек в абсолютно здраво състояние! Павлин каза, че раковият процес е спрян, наличието на тумора не пречи, тъй като той е дезактивиран. Бяхме спокойни за здравословното състояние на майка ми. От онкологията, обаче, предписаха още 2 химиотерапии, които майка ми понесе тежко. Нямаше сили дори да говори по телефона, правеше бъбречни кризи и вдигаше температура, която не можеше да се свали и от най-силните антибиотици.
Обадих се отново на Павлин. Той също беше шокиран от това, което се случваше с майка ми. Когато скенира тялото й установи, че туморът на гърдата не прави проблеми, той си е дезактивиран, но вижда коремната кухина цялата като тъмен облак, че чува много шумове, не може да се установи дори от кой точно орган идва проблемът. В онкологията предположиха, че вероятно има разсейки и предписаха ехографско изследване. Оставаха 3 - 4 дни до ехографа, когато Павлин отново се нагърби да помогне на майка ми. Спомням си утрото, когато ми се обади с уморен глас - беше лекувал новия проблем почти цялата нощ. Когато говорих с майка ми разбрах, че температурата й е спаднала доста. Павлин продължи със своето лечение и отново стори чудо. Когато на Вартухи бяха направени новите изследвания лекарите бяха смаяни. Кръвните проби бяха като на абсолютно здрав човек. На ехографа всичко било чисто, установени били само някакви песъчинки в бъбреците. Благодарение грижите на Павлин и температурата й беше спаднала напълно, от болестите сякаш не беше останало нищо.
Въпреки това на 16 юни майка ми беше оперирана - премахната беше дясната гърда и лимфните възли под мишницата. Резултатите излязоха 3 - 4 дни след операцията. Диагнозата - карцином. Най-важното бе, че само някои от извадените лимфни възли бяха обхванати от рака. Очевидно е, че Павлин беше овладял процеса, останалите лимфни възли бяха чисти, нямаше разсейки в тялото на майка ми. На осмия ден след операцията тя беше изписана от болницата. Когато ми се обади от къщи, обаче, плачеше от болка. Без да й казвам отново се обърнах към Павлин. И ако до този момент човек все още е можело да се съмнява в способностите му и Божествената енергия, то след това, което се случи по-нататък, всяко съмнение би изчезнало! Той каза: “Ще работя по раната и други вътрешни органи. Искам да проследиш настроението й и когато се чуеш с нея - веднага да ми се обадиш”.
На следващата сутрин се обадих на майка ми. На телефона отговори една коренно различна , щастлива и ведра жена. Вместо сълзи с много радостен глас тя ми заяви: “Ами аз сега нямам никакви, абсолютно никакви болки! Много съм добре, бях на кафе, стягам се да ида да гледам внучето...” Нямах думи! Не беше взимала никакви болкоуспокоителни лекарства.
“Живее ми се!” - весело продължаваше майка ми този наистина щастлив разговор, какъвто не бях очаквала...
Вие как бихте си обяснили този факт?
После се обадих на Павлин. Не знаех как да му изкажа огромната си благодарност. Когато му разказах за изключителното настроение на майка ми, той каза: “Специално работих върху центровете на настроението, както и върху имунната система, за да може тялото само да се бори и справя с процесите в него”.
Благодаря ти от сърце, Павлине, на тебе и на Бога, че те има! Думите не са достатъчни и звучат тривиално, в сравнение с това, което правиш! Но знай, че за нас си изключително ценен, незаменим и специален приятел и личност! Желаем на тебе и семейството ти безкрайно много здраве и благополучие!

С обич и благодарности:
Lusine Daduryan - Mikaelian
New York


Назад

Енергията

REIKI HEALING

PAVLIN PETKOV, PHD, EOM
REIKI MASTER AND TEACHER

Tel.: 773 663 7466
Fax: 773 465 1058
E-mail: reikihealing24@aol.com

Рейки Хилинг, енергията, която:

Изчиства негативната енергия в тялото.
Възстановява енергийния баланс.
Подрежда атомите и молекулите - за да работят перфектно.

Енергията, създала живите организми на планетата!

Възстановява човешкото здраве.
Възстановява здравето на животинските видове.
Възстановява добротата и любовта /семейства, приятелства/.
Изчиства радиоактивно замърсяване /Д-р Ерик Пърл, САЩ/

Не са необходими пътувания.
Разстоянията нямат значение за енергийния анализ и лечение.
Не са необходими снимки - ваши или на близките ви.
Достатъчно е само името и фамилията!

Индивидуални и групови сеанси.

Интернет дизайн