22 септември 2005 г.
АНАТОЛИИ КАШПИРОВСКИ:
Аз идвам при вас късно, но рано...


      Анатолий Кашпировски ни говори по своему, но ние го разбираме.
      Да, той идва при нас КЪСНО - късно сме го потърсили, късно, когато вече носим в себе си страданието, болката, недъга. Добре би било да дойде при нас преди да сме се разболели.
      И все пак той идва при нас РАНО - рано, защото могъщият воин на здравето може да се справи с недъзите, от които страдаме, може да ни излекува! Той е надеждата, че още не е настъпила нашата вечер, че още има живот пред нас...
      ***
      Той няма нищо общо с гледачки, врачки, ясновидци, биоенерголечители. Той е лекар, работил 25 години като психиатър и психотерапевт. Бил е ръководител на Републиканския център по психотерапия в Киев.
      Кашпировски носи не само уникалните си идеи за лечение, не само необикновената си дарба да прави това, той има и достатъчно опит в медицината.
      ***
      Неговото име и лечебна мощ станаха световна сензация. Те събудиха необикновен интерес у хората към тайните на живота и битието. И към безкрайните наши, човешки, възможности да се излекуваме сами, възможности, които той провокира и активира у нас. И така - заедно - Кашпировски и страдащият човек - покоряват ужасното зло, страшната болест, недъга.
      ***
      Неговото присъствие в Чикаго е наистина и събитие и път към спасение от страданията за мнозина. Казват, че със своите световни сеанси по телевизията той е излекувал милиони. Неговите видеокасети и други лечебни материали препредават лечебната му сила на страдащите и им помагат. Очаква се, че и в Чикаго, както в Ню Йорк и още на много места, където е бил в Америка, ще има повече щастливи хора, по-здрави хора, след сеансите му...

Из разговори и публикации, свързани с идването на Кашпировски в Чикаго

Назад


Кашпировски
Един от младите пациенти на Кашпировски

Интернет дизайн