15 септември 2005 г.
БЪДЕТЕ СТРОЙНИ И ЗДРАВИ - КАЗВА КАШПИРОВСКИ
И ВИ ПОМАГА ДА СТАНЕТЕ ТАКИВА!
/Или: "Как да отслабнем?"/


      Феноменалните способности на Анатолий Кашпировски разтърсиха света още в края на осемдесетте години, когато той, за пръв път на планетата, показа възможността да се проведе психотерапевтичен сеанс с огромна маса хора. През 1988/89 г. 300 милиона хора, благодарение на телевизионния екран и още десетки хиляди при личните си срещи с него, получиха успешни резултати в своето лечение от различни страдания.
      Сред благодарните на Кашпировски хора са и онези, които хвърлиха от гърба си тежестта и опасностите от излишните килограми. Някои от достиженията на Кашпировски в тази област са удивителни. Така например, рекордът за свалени килограми при негово лечение е 185 кг за година при жените и 180 кг при мъжете!
      Мнозина след него се опитват да го копират и да му подражават, но оригиналът е не само труден за копиране, но и далеч по-успешен от всички. Той е неповторим.
      В последно време Кашпировски постигна още по-внушителни резултати. За това му помага неговият оригинален подход към проблема в борбата с излишното тегло.
      Неочакваното в случая е, че той постига всичко без да изисква каквото и да е ограничение при храненето, което спасява хората от мъчението да се подлагат на дълги гладни диети.
      Да се отслабне без диета - това е чудо, което има за основа намаляването обема на стомаха, който по правило у всички пълни хора е рязко увеличен. При този метод цялата същност на индивида преживява истински "ренесанс" - сърцето, кръвоносната система, бъбреците, ставите, кожата - всички те сякаш се подменят! Или най-малкото - те се подмладяват...

      Анатолий Кашпировски за пръв път в човешката история осъществи възможността за психологическо въздействие на тъканите. По този начин може да се достигне победата над стотици неизлечими досега заболявания. До днес никой не е повторил неговия опит. Никой не е достигнал резултатите му.

      За всичко, написано по-горе, говорят и хилядите пациенти, които споделят своите стари страдания и щастливата си среща и лечение по метода на Кашпировски.
      /В редакционния ръкопис споменаваме само имената на пациентите, техните адреси и телефони са отбелязани точно в архивите на проведените сеанси/

      ВАЛЕНТИНА ВИЛХОВАЯ, ДНЕПРОПЕТРОВСК
      След като посетих сеансите на А. Кашпировски през март 2002 г. свалих за половин година 43 килограма. Нормализирах кръвното си налягане.

      ОЛГА ВЛАСОВА, ОДЕСА
      Благодарение метода на А. Кашпировски за 6 месеца отслабнах с 42 кг. Бях 127, сега съм 84.

      ГАЛИНА ДЗЕМ, ЧЕРКАСКА ОБЛАСТ
      След като посетих сеансите на Кашпировски започнах да движа ръката си, която беше като парализирана почти цяла година след катастрофа, престана да ме боли и главата, отслабнах с 30 кг.

      ЕВГЕНИЙ МАКАРОВ, ОДЕСА
      Преди сеансите на Кашпировски, на които се подложих в Одеса, тежах 138 кг. След тях станах 93 и това е вече постоянното ми тегло. Талията ми беше 135, сега е 102.

      ВАЛЕНТИНА ОСТАПЧУК, КИЕВ
      След посещението на сеансите на Кашпировски и редовното приемане на специалната сол, която започнах да употребявам по негова препоръка, аз се излекуваха от язва на дванадесетопръстника и от алергия към цветята. Кашпировски ме излекува от тази алергия буквално за секунди.

      ЛЮДМИЛА ПЛЮЩ, ПОЛТАВСКА ОБЛАСТ, УКРАИНА
      Моето тегло беше около 98 кг, а бях висока 164 см. Много пъти се опитвах да отслабна, но след жестока диета и мъки постигах временни резултати. Теглото ми се възстановяваше твърде бързо до предишното. Преди време попаднах на телевизионно предаване, при което А. Кашпировски провеждаше обезболяване по време на операции. През цялото време не отделях очи от екрана. Пациентките бяха твърде дебели, но Кашпировски каза, че те всичките ще нормализират теглото си, както и тези, които наблюдават сеанса на екрана. Буквално веднага след предаването почувствах у себе си огромна сила да се отърва от ненужните калории. Не изпитвах глад. Усещането за насита идваше след съвсем малко храна. Чувствувах се великолепно. Физическите упражнения и труд, зеленчуците и плодовете станаха добри мои приятели. Силата на Кашпировски, според мен, се крие във факта, че той включва у индивида тези механизми, които човек не може сам да включи. За 6 месеца отслабнах с над 40 килограма. И тялото ми изглеждаше добре - никакви увисвания! Убедих се, че срещите с Кашпировски носят не само полза, но и радост, изцеление, възторг, опознаване на собствените лични възможности и скрити резерви...
      ***
      За укрепване резултатите след програмата за смаляване на стомаха и излекуване от различни заболявания, Анатолий Кашпировски препоръчва систематично да се използуват неговите видеокасети, аудиокасети, фотоси, и специалната сол, обладаващи, благодарение на въздействието му, огромна лечебна сила, нещо, което е потвърдено от многобройните примери на уникално излекуване.

Назад


Кашпировски
Кашпировски по време на сеанс

Интернет дизайн