8 септември 2005 г.
СЛЕД ЛОШ МАЧ - ИЗМЪЧЕНА ПОБЕДА

      4834 зрители дойдоха на мача България - Исландия и болшинството от тях си тръгнаха след първото полувреме. До 16-та минута исландците водеха с 2:0. Като че мачът се играеше не в София, а в Рейкявик. После исландците се скъсаха да грешат пред нашата врата. Имаше две положения, които бяха на пет метра пред гол линията и беше по-трудно топката да се избие от вратата, отколкото да се вкара. Но гостите го направиха.
      Бербатов и Георги Илиев все пак успяха да изравнят. В края на мача турският съдия Демирлек повярва на Мартин Петров, че е фаулиран, и с малко късмет пострадалият вкара наказателния удар - 3:2!
      След равния мач на хърватите в Малта /1:1/ и загубата на унгарците в Будапеща от Швеция /0:1/, Швеция и Хърватска са на първите две места съответно с 21 и 20 точки, като единият ще отиде пряко на световното първенство в Германия през 2006, другият би могъл да направи това след баражи. Унгария има 13, България 11, Исландия 4, Малта 2 точки. България ще играе още с Унгария в София на 8 октомври и в Малта на 12 октомври.

Старт

Назад




Интернет дизайн