11 август 2005 г.

ХАРАКТЕРНИТЕ ЧЕРТИ НА ИСТИНСКИЯ МЪЖ

      За да станеш Истински Мъж /ИМ/ съвсем не е необходимо да си бил барета, да си воювал в Афганистан или да си бодигард на наркобарон. Достатъчно е да прочетеш настоящата азбучна инструкция.
      Истинският мъж не се ражда, той се създава. Може да си канадец, китаец или от Килифарево и пак да станеш Истински Мъж, но най-лесно е, ако не обръщаш внимание на произхода си.
      Как? Кои са стъпалата на успеха?
      /Прочетете указанията, съобразени с някои основни мъжки пристрастия/

      АЛКОХОЛ
      Истинският мъж /ИМ/ предпочита твърди напитки с познати имена. Латиноамериканските "мачо" обичат текила на фона на бяло парче недоизказана женска гръд. Европейският и американски ИМ предпочита широка гама питиета - от уиски до абсент. В краен случай със замах отваря чантичката на спътничката си, грабва любимият й парфюм и на един дъх го изпива, като веднага запечатва протестиращата уста на дамата с целувка.
      И в никакъв случай - вино, вода или боза!

      БРУТАЛНОСТ
      Това е качество, присъщо на ИМ както дългите крака - на безупречната жена. Какво значи "брутално"? Да държиш в спалнята своя "Харли Дейвидсън"или в краен случай - коня си със седло на гърба. Брутално е и да почнеш ухажването на непозната веднага от краката, без да си и казал нещо за прическата или за ума й.

      ВОНЯЩА ПУРА
      Добре е да започнете да се развивате като Истински Мъж с пура. С истинска хаванска пура - безкомпромисно! Само с ръчно изработена в родината на Фидел Кастро дебела пура! Ако я нямате, по-добре кажете, че не пушите. Бялата рахитична цигара в мъжките уста унищожава имиджа ви както атомната бомба - Хирошима! Пурата и тихият властен глас прави мъжа неотразим. Истинският Мъж говори малко и вежливо, гледайки право в очите любимата си жена или негодника, когото се кани да застреля. Осъзнавайки какво ги очаква и двамата обикновено падат в краката му.

      ХРАНАТА

      Килограмова пържола на дебела дъска с половинметров нож, чието острие е почти като мексиканското "чили", което се поднася заедно с пържолата. Вкусът е нещо, което напомня в устата ви кладите за изгаряне на вещици по време на инквизицията. Понякога всичко това се замества с нещо още по брутално и пакостно за човешките вътрешности - водка със солено-кисели краставички. Добре познато и достатъчно смъртоносно изобретение...

      ЖЕНИТЕ
      Не са прави тези, които смятат, че ИМ се отнася към жените като към повече или по-малко качествено креватно месо, което може при необходимост да се прати за бира или да пържи картофи в кухнята. ИМ се различава от другите хвалипръцковци или разгонени овни по това, че той е натура дълбоко романтична. Той се възхищава дори само от това, че в природата съществува велико творение като жената. Към дребните недостатъци на жената се отнася с щедро пренебрежение, така че дори и крокодилът в прегръдките му може да си въобрази, че се е превърнал във Венера. Благодарение на това жените охотно отдават на ИМ най-скъпото: девственост, брилянти, чорапите на покойния си мъж, ключовете от мерцедеса и или държавни и търговски тайни.

      ЗАЛЕЗЪТ
      Истинският мъж може да се оттегли от грешния свят само по два начина. Еднакво красиви. При първия - падайки бавно с поглед към небето на фона на димящия калашников, огрян от кървавия залез на слънцето или под ромона на капещите сълзи по бюста /пети номер/ на разкошна блондинка...

      ИНТЕЛЕКТ
      Не е доказано, че ИМ трябва да умее да сметне на ум разстоянието от кварталната кръчма до Юпитер или по време на сексуалната си контакти да стене по латински. От една страна умният може по-лесно да напълни главата на любимата си с полезни бръмбари, но от друга, ако вместо думи човекът премята американска дъвка с езика си - и то може да впечатли не по-малко тези фини създания, наречени жени. Разбира се, ако дъвкателният апарат е поставен над атлетическа фигура, декорирана с ослепителни зъби и очи, мятащи мълнии и светкавици.

      ОБЩЕСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ
      Истинският мъж презира, или е поне равнодушен, към жалките си събратя, които въртят геврека на разбитите си брички към работното място, докато той се прибира от бара в къщи.

      ТЕСТ "ИМ"
      Главният тест за Истински Мъж е установен в края на миналата година по време на "Българските дни в Чикаго" с помощта на Българския Научен Център в Чикаго. Нарича се "5 Бели". Рецептата е проста като шопска салата: 50 грама водка, 50 грама джин, 50 грама бял ром, 50 грама текила, 50 грама куантро. Всичко това се разбърква обстойно, слага се лед и се изпива на един дъх. Ако глътнете този божествен коктейл и не паднете мъртво пиян под масата - имате всички шансове да станете ИМ.

      АВТОМОБИЛ
      Истинският мъж никога не прави забележка на дамата, която тряска вратата на любимия му автомобил и не тича да се беси, когато му го откраднат. При първия случай той сменя момичето, при втория - сменя откраднатата си кола с друга - открадната от него.

      ФУТБОЛ
      Това е единственото нещо, което може да отвлече вниманието на ИМ от неговия нескончаем лов на жени. Затова тази игра не се ползува с любовта на женския пол.

      САМОУВЕРЕНОСТ
      Истинският мъж е самоуверен като телеграфен стълб и всичките си разговори започва и свършва с "Аз...". Той никога не се съмнява в своите невероятни достойнства.

      ДУМАТА НА ИСТИНСКИЯ МЪЖ
      Думата на ИМ е нерушима като Скалата в преизподнята. Понятието за лична чест при него е изострено като манията за преследване у параноика. Той е сигурен, че жените умират в очакване той да им разкаже собствената си версия за своята неповторимост. И той го прави колкото се може по-често и без прекъсване...

Истинският МЪЖ,
Специален кореспондент на "Старт BG"


Назад


Истинският мъж

Истинският мъж

Интернет дизайн