28 април 2005 г.

8:1 - СТАРИ ТРАДИЦИИ В НОВИЯ ФУТБОЛЕН СЕЗОН ЗА "СЛАВИЯ"

      Още в първи мач от новия футболен сезон нашите чикагски слависти, два пъти поред шампиони в своята футболна лига, показаха, че нищо хубаво от своите шампионски футболни традиции не са забравили.
      Зъбатият чикагски вятър носеше слуховете, че противникът на старта е непознат и опасен, въоръжен с аржентинска футболна техника и дълъг спортен опит. Казваха, че в него играят южноамерикански магьосници на футболната топка, при които даже червените кръвни телца се носят по артериите като в дрибъл...
      Първите 15 минути от срещата между българския тим "Славия" и съставеният от аржентинци отбор на "Пампас" приличаха на битка с мечове между двама опитни шотландски бойци. Имаше и техника, тактика и най-вече - борба без милост.
      Двата отбора чувстваха, че който пръв нанесе решителен удар - той ще надвие в битката.
      И тогава нашият форуард Анатолий Вътев постигна прекрасен и много важен гол с глава.
      "Славия", опитен колектив, веднага вдигна още толкова темпото, показа на противника си, че има безкраен резерв от възможности и головете тръгнаха един след друг.
      Добрата форма на Любомир Бонев беше потвърдена с три гола, които той заби безкомпромисно в мрежата на отчаяно плонжиращия аржентински вратар.
      Майсторство показаха и Костадин Везьов и Георги Пищялов, по братски завършили атаките си в мача с по 2 гола и 2 подавания.

      Треньорът Красимир Иванов - Къната смята, че подготовката на отбора през зимата е минала добре, съставът от 16 добре подготвени футболисти излиза свеж и с желание за предстоящите мачове и почитателите на играта им ще имат много поводи за тостове...
      Лигата се състои от 12 отбора, сред тях, освен разгадания вече, непознат до сега "Пампас", са познати противници като "Интер", "Шугун" "Сен Чарлз"...
      Тук е и вторият български отбор - "Балкан", който също започна новия сезон с победа - 3:0 срещу "Вила Парк".
      Българските отбори ще играят мачовете си на нов стадион - "Олимпик Парк" в Шамбург, известен с отличния си зелен терен. Спектаклите започват в съботните вечери от 4.30 часа. Тази събота противник на "Славия" е съставеният от италианци "Интер".
      Има опасност да станат малки промени в програмата. Ако искате да дойдете на мача - обадете се на Къната - 847-312-7038, за часа и мястото на събитието.

СТАРТ BG

Назад



Интернет дизайн