6 януари 2005 г.

ФЕНОМЕНИ

      А-А-А!
      През изтеклата година в уругвайското градче Пейсанду беше заведено преинтересно съдебно дело. 98-годишният Раймон Гравина отговаря пред Високия съд за изнасилването на 26-годишната Мария Калабрес. Делото продължава и, ако Рамон бъде осъден, той ще стане най-възрастният насилник в Книгата на рекордите - Гинес.
      Изнасилената Мария е местен модел за всякакъв род снимки и престъплението било извършено по време, когато тя си наела стая в хотела на Гравина. Хотелиерът я подмамил на чашка коняк, който действал на девицата много ползотворно преди сън и използвал доверието й, та и сипал в питието и приспивателно.
      Сеньор Гравина признава, че е имал полово сношение с момичето, но твърди, че всичко било по взаимно съгласие. Нещо повече - Мария всячески привличала вниманието му и го провокирала с намеци, че той не бил вече мъж.
      В съда има доказателство, че в кръвта на жертвата действително имало и сънотворно. Но експертите се затрудняват да решат дали количеството му е било достатъчно да приспи така здраво енергична жена като Мария, та тя да не се събуди и да не окаже съпротива на явно отстъпващия й по физическа мощ насилник. Не е ясно също така дали тя е изпила приспивателното преди или след сношението.
     
      Е-Е-Е!
      Холандският пенсионер Глаас Брюн спечели през миналата година проточилото се седем години дело срещу правителството на своята страна.
      От 1 януари 2005 година Холандия се задължава да изплаща на своя гражданин неговите разходи за проститутки.
      Упоритият 87-годишен холандец убедил съда с официалните си изследвания, направени в Амстердамския медицински институт. Лекарите единодушно подписали документа, в който се удостоверява, че след полова близост с жена Брюн значително подобрява своето физическо и психическо състояние. Следователно избраната от него профилактика замества напълно хаповете и медицинските процедури, които му се заплащат от неговата медицинска застраховка. По законите на Холандия човек, работил на държавна служба, след пенсионирането си е напълно осигурен от държавния бюджет за всичко, свързано със здравето и живота му.
      До тук - добре.
      Но сега пред Брюн се изправя второ, още по-трудно препятствие. Нито една девица не иска да подписва съответния инвойс за услугата, с който Глаас може да осребри изхарчените пари, защото държавата дере половите работнички с високи данъци и те предпочитат да получават възнаграждението си само кеш.
      Ех, господин Брюн, ако не беше праволинеен холандец, ти веднага би се досетил да плащаш за получената услуга като за тренинг при езиково обучение, където холандските такси са почти символични.

      О-О-О!
      Бърни Бъркър е най възрастният мъж - стриптизьор в луксозните дамски секс-клубове на Маями. Обикновен физически работник преди време той започнал да се занимава с мъжки танци - отначало облечен, след това и чисто гол, отпреди няколко години. И правил това само за да се възстанови физически след прекарана операция от рак на простатата.
      Новото занимание се оказало просто негово призвание. За съвсем късо време 67-годишният мъж постигнал фантастични успехи, като спечелил над 30 конкурса по мъжки стриптийз, където всички участници били по-достойни за негови внуци, отколкото за конкуренти.
      Сега неговият стриптийз клуб в Маями е сред най-посещаваните и дамите смятат, че той танцува по-добре от Елвис Пресли и Майкъл Джексън, взети заедно.
      На една от миналогодишните пресконференции Бърни Баркър каза:
      - Надявам се, че моят пример ще повдигне самочувствието на много мъже, които се притесняват от годините си и те ще видят колко много още сили и възможности крие тяхното тяло.

      Я-Я-Я!
      102-годишният италианец Салваторе Бордино толкова много иска да се ожени, че през изтеклата година помества обявления в петдесетина местни вестници. За себе си женихът пише, че е здрав, има добър апартамент, добра пенсия и е зает на половин-работен ден като механик. А главното - и сега е в състояние, както преди, да изпълнява своите съпружески задължения.
      От бъдещата си съпруга изисква привлекателна външност и да умее да готви.
      За съжаление при всичките си контакти досега все нещо осуетява женитбата. През новата година Салваторе е решил да понамали претенциите си.
      - Така или иначе и няма да ми е много трудно, защото зрението ми вече не е така остро и може би няма да съм така придирчив към красотата. Но ако жената не умее да готви, нейният мъж обезателно става импотентен и затова моето второ изискване остава в пълна сила. Повярвайте на моя опит - аз съм съхранил моята мъжка сила, защото покойните ми съпруги бяха изключителни кулинарки. А сега да ям буламачите на новите ми кандидатки е просто невъзможно.
      Проклятието да имаш мързелива жена забелязвам и по моите синове - техните съпруги не могат и една лазаня да приготвят като хората и затова и двамата вече съвсем са сдали багажа! Единият е само на 75, другият - едва на 72. Просто жално ми става като баща да ги гледам.

По материали на новия български хит във вестникарската индустрия Аха-Охо! Ай!

Назад


Феномен
Феномен
Интернет дизайн